Nejste přihlášen/a.
Plastové balkonové dveře se zasekly v horní polovině a otáčením kliky se dá povolit jen spodní polovina křídla. Vršek stále drží. Jak se dostat k celoobvodovému kování, když křídlo drží zavřené? Jak provést opravu?
tyjo tak to nezavidim, a zkousel jste ruzne trhavejsi sokovejsi otaceni, zacasnovat a prastit do toho vrchu, aby se to tahlo nejak povedlo znovu zachytit klikou
Dobrý den, jenom nápad. Dle Vašeho popisu jsou obě táhla ovládané jednou klikou. Tak bych hledal problém v té klice a zkusil ji rozebrat - tam bude druhý konec toho zaseknutého táhla a zřejmě se tam nějak "zašprcnul". Otázkou je, zda půjde to kování kliky rozebrat, když na druhou stranu dveří nemůžete. Zdravím!
Tak toto stoprocentně nepomůže, neboť horní táhlo ještě ovládá nejbližší horní čep nad klikou ale další úplně nahoře již ne. Včera jsem po půl hodině rezignoval, protožer jsem nechtěl nic páčit. Panty rozebírat nemá smysl, protože je křídlo zavřené, z těch bych to nedostal. Nechám to na jiné lepší odborníky.
Nevím jestli to k něčemu bude, ale našel jsem video, kde technik ukazuje, jak plochým šroubovákem otevřít zavřené okno. Dveře bude určitě to samé. Otázkou je, jestli máte stejný typ kování. Jo a docela jsem na to teda koukal.
Pokud ma balkonove dvere mladsi 10 let, tak uz tam ma pravdepodobne ty bezpecne čepy s dráźkou.
Asi ny to chtelo se obratot na firmu, ktera dvere montovala, to je asi primarni vec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.