Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Síta do balkónových dveří

Od: alois6 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, potřebuji poradit ohledně síta do balkónových dveří.Rád bych si pořídil do balkónových dveří síto proti hmyzu.Měl jsem pozvaného pracovníka co dodává síta a ten mi sdělil,že nelze do balkónových dveří namontovat dveře se sítem a to z důvodu zateplení domu.Existuje i jiná možnost?Děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

3x

Mám síto,našroubované přímo na rám dveří. Chtělo to dvě věci - tři centimetry rámu dveří na panty a rám sítě,který jsem mohl rozebrat a zmenšit oproti standardu... Setkal jsem se i se sítem,které takto bez destrukce upravit nešlo...

alois6
hodnocení

Děkuji za odpověď.Tak bych si to představoval na panty.A to jste si sám dělal?
berger*

Koupil jsem standard,rozebral,zkrátil rámy a síta,složil zpět... Věřím,že se dá najít firma,která to zvládne,ale cena...*nevi*

hodnocení

2x

Sice není na panty, za pár korun kupte toto a máte klid,

kosikdomu.cz/...

doplněno 23.05.20 04:53:

něco se změnilo v odkazu,zobrazue pánev*hi*

tady

heureka.cz/...

Leda že by pánví ten hmyz umlátil. :-D

hodnocení

2x

Síto nevím, ale síť proti hmyzu jsme pořídili na balkon současně s pořízením plastových dveří.Šla jsem se teď podívat, panty jsou přímo na rámu. Vchodové dveře na dvůr máme zajištěny proti hmyzu tak, že jsme v Lidlu za pár korun koupili magnetickou síť. Je to vlastně takový závěs ze síťoviny.

jabraka*

viděl jsem u souseda síť na suchý zip.

JB

hodnocení

0x

Jedna z možností, na panty... v prodejnách měli nedávno (měsíc zpátky?) podobné, také na panty za cca 1200,-.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]