Nejste přihlášen/a.
Když potřebuji ndoma něco dofouknou tak se mi to nechce dělat už ručně tak jsem se díval po něčem takovém.
Potřebuji aby to mělo koncovku na kolo míč a pod. a jelo to i na 230V.
Buď toto:
Nebo toto:
a k tomu tento adaptér :
Ale nikde jsem se nedočetl kolik ten na tom druhém odkazu má příkon a tedy jestli ho ten adaptér utáhne a nebo mám jít do toho prvního.
V lidlu prodávají i toto bohužel momentálně není na eshopu k dispozici. Měli ho cca před měsícem v akční nabídce v letáku za 599Kč. Je nabíjecí a na jedno nabití zvládá dofouknout 4kola na autě, každé o cca 0,5bar. Takže na kolo nebo míč jako dělané a má to i praktickou velikost je to fakt skladné a veškeré příslušenství kromě nabíječky se dá uschovat do těla přístroje takže pak sebou nosíte jen váleček.
Tady jsem našel podobný kompresor. lidl-shop.cz/... i s napsaným příkonem, tvůj vybraný nebude moc jiný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.