Něco takového jsem ještě neviděl,přijde mi to jako nějaký bastl. Zničený kulový ventil,na to narvaná instalatérská vsuvka a páka z baterie.... Není to vtípek,ať máme nad čím přemýšlet?
Taky se mi to nějak nezdá. Ta páka z baterie tam vypadá jen jako volně pověšená. Pokud to někdy fungovalo, tak hodně "šikovný bastlíř", ale spíš fór. Ale jestli je to fór, tak dost mizerně provedený.
Tak ten kohout je netypický nejen ovládáním (mosazná vsuvka) a těžko ho budete shánět. Ale lze nahradit prakticky jakýmkoliv kulovým kohoutem stejných rozměrů.
Jak píšou ostatní. Koupit jakýkoliv kulový kohout 3/4" s vnitřními závity. Logo výrobce bývá alespoň na jedné straně, odpověď tedy zní: Podívej se z druhé strany, na 90% ventilů logo je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.