Nejste přihlášen/a.
dobry den zajima me jaky je vhodnejsi krb do novostavby,prmyslim o rozvodech do obytnych mistnosti!ale docetl jsem se ze to neni vhodne!je lepsi vymenik?tedy napojeni na radiatory?
V dome bude podlahove topeni v kombynaci s radiatory! Krb ma byt na pritapeni!
Dum je 12x11m s podkrovim
mám starší domek po rekonstrukci, dvoupatrový 6+1 a mám všude jenom podlahové topení. V koupelně ještě "žebřík". V pohodě vytopím i bez radiátorů. Pořídila jsem si dodatečně krbová kamna, jen tak k relaxaci. Kamna používám hlavně na jaře a na podzim, tak k "zavlažení" a v zimě jedu na plyn.
Každopádně doporučuji, vemte si projektanta. Rozmístění potrubí, jeho rozestupy, výkon krbu, případně izolace, to všechno si nechte spočítat. Ten zlomek ceny z celkových nákladů (já dávala něco kolem pěti tisíc), jsou rozumné a s jistotou investované peníze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.