Nejste přihlášen/a.
Závěsné WC instaloval odborník před 13 lety. Poslední rok se najednou začala objevovat vlhkost v jedné spáře mezi dlaždicemi na podlaze - jako by prosakovala nějaká voda u té zdi, na které je záchod zavěšen. Souvisí to se splachováním - po spláchnutí se po nějaké době vlhkost objeví. Zkusila jsem splachovat kýblem - podlaha zůstala suchá. Známý mi tvrdí, že se jedná o srážení vody na nádržce za obkladem. Ale to by se asi neobjevovalo pořád a hlavně proč se to nedělo těch x let dříve. V poslední době už musím dávat ke zdi starý ručník, protože voda už udělá ze spáry i loužičku. Vytékání je pořád v jednom místě.
Je mi jasné, že se bourání asi nevyhneme - ale nesetkal se s tím někdo? Kde tam může něco téct?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.