Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké pohybové čidlo na balkon

Od: milada® odpovědí: 9 změna:

Chtěla bych instalovat na balkon pohybové čidlo.Na balkon věším hodně často pozdě večer prádlo a chybí mi tam světlo.Poraďte mi prosím nejvhodnější typ. Děkuji všem za radu, zdravím Milada

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Znovu se ptám - proč ne vypínač? Pohybové čidlo zajistí, že pokud foukne vítr, bude to blikat celou noc (i den).

hodnocení

4x

Mám balkon 5m dlouhý a když jdu věšet po tmě prádlo rozsvítím naplno všechny místmosti za okny s balkonem-plně dostačující-zkuste třeba pomůže tato rada

hop®
hodnocení

3x

Čidlem si neposvítíte. Na balkón nejdřív nějak musíte dostat elektřinu. Po cestě toho drátu lze dát vypínač, čidlo mi nepřipadá jako ideální řešení...

hodnocení

1x

Jsou přímo žárovky s pohybovým čidlem. datart.cz/... Ta bude asi dražší, ale myslím, že občas levnější jsou v LIDL. Takže stačí přešroubovat.

hodnocení

1x

V Lidlu bývá za 350,- solární led světlo s čidlem, které fakt svítí a na prádlo by to (doba) mohlo stačit.
Jinak byste tam fakt musela tahat elektriku, a to nechcete.

hodnocení

1x

Pro tento účel vám bohatě postačí něco takového. Je to na baterie a stačí jen upevnit na stěnu a seřídit. Na trhu je takových svítidel celá řada. Stačí jen hledat.

hodnocení

0x

Proč ne vypínač?

hodnocení

Děkuji všem za radu...pohybové čidlo byl jen takový nápad ženské ne moc dobře orientující se v technických záležitostech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pohybové čidlo

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]