Nejste přihlášen/a.
Ahoj, koupil jsem si nový elektrický gril, máte tip, jak vybrat vhodné maso, případně odzkoušený a výborný recept? Díky.
No elektrický gril není zrovna gurmánský zážitek, ale lepší než nic.
Pro začátek bohatě stačí pěkná krkovička na plátky silné cca 2,5cm, posolit a opepřit čerstvě umletým pepřem (ne mletým ze sáčku!). Nechejte v doze v lednici na nejchladnějším místě min 3 dny, většinou nechávám 5 dnů, ale máme v lednici zonu speciálně na maso, kde je +1°C. To je celé.
Zní to snadně a chutná skvěle. Ten čas odležení je důležitý, aby byla měkká.
nakrájet, nakořenit a uložit do lednice? Není lepší, když se to koření těsně před samotným grilováním?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.