Dobrý den, asi to nebude extra kvalita, ale mám oškrábanou omítku, první vrstva je barva Obi malíř plus dobrá? Nebo radši investovat? Je toho 40kg za 500,- Nečekám extra kvalitu, ale recenze má dobré. Byt, pokoje...
připlatitl bych si za primalex plus, lépe kryje, víc vzdoruje otěru...ale píšete že je vše ok tak nechápu proč se ptáte tady, nejlevnější barvu používají šmejdi na kšeft, pak si účtuji dražší...
první vrstva je vždy penetrace, pak 2 vrstvy primalexu plus...
Jestli kryje, tak pokračujte. Já mám zkušenost s levnými barvami, že špatně kryjí a většinou pak nepomáhají ani 3 vrstvy. Dobrá zkušenost je s Primalex Plus, což je takový dobrý standard.
Bělost ujde, ale špatně kryje a udávaná vydatnost neodpovídá. Budete malovat víckrát a spotřeba bude větší, takže ve finále úspora minimální, nebo spíš žádná, když počítám čas navíc. Připlatil bych za HET klasik.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.