Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracené bednění položené nahlavu

Od: petrusxv* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den !

Rád bych znal Váš názor na uložení vrchní (poslední) vrstvy ztraceného bednění u plotové podezdívky " nahlavu" .

Při normálním zdění se klade těmi prohlubněmi nahoru, zde se i přidává ocel. výztuž, ale u vrchní vrstvy mne napadá, zda by nebylo lepší je položit " nahlavu". ( prohlubněmi dolů)

Z důvodu koroze zde výztuž dávat nebudu a navíc tato strana (dno) je i lépe srovnaná a absence prohlubně mi připadá u horní hrany tvárnic podezdívky vhodnější . Žádnou stříšku nemíním dávat.

Jaký máte prosím názor?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

osobně bych toto nedělal-dle mne, a že jsem již pár kubíku ZB vyzdil,to jde srovnat jak stranově,tak i vrchní rovina stejně jako když poslední šár dáte "hore kardanom",tedy opačně.Ale v podstatě když je to poslední vrstva?Proč ne,když myslíte.

hodnocení

0x

Je to jedno, jak položíte tvárnici.

petrusxv*
hodnocení

Děkuji za odpověď !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]