Nejste přihlášen/a.
Čím natřít z vnitřní strany zastřešení pergoly z polykarbonátu? Pergola je na velice slunném místě a potřebujeme ji ze stropu zastínit. Na šikmé střeše je polykarbonát, chtěli bychom ho z vnitřní strany pergoly natřít nějakou černou antracitovou barvou. Jakou použít? A také jak to bude vypadat vzhledově z venku? Děkuji
Nedoporučuji, nebude to vypadat dobře (bude to flekatý) a polykarbonát se bude přehřívat a degradovat.
Lepší je pod ním na trámy napnout ocelové lanko a zavěsit látkovou markýzu.
Dá se to stáhnout na stranu na zimu a máte světlo. V létě zase zatáhnout a je chládek.
Nebo pokud je už polykarbonát v horším stavu a čeká Vás výměna.
Příště použijte rovnou vlnité desky s UV filtrem v kouřové barvě, přímo určené pro tento účel. Mám je několik let a je to bezva. Výhoda je, že to stíní, ale zároveň je to průsvitné a není pod pergolou tma. Něco takového, jako zde. Je tu dost velký výběr. Já mám ten trapez.
Chápu, že vám to v dané chvíli moc nepomůže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.