Nejste přihlášen/a.
Jsem důchodkyně a chci si založit stavební spoření ve smyslu spoření, ne poskytnutí úvěru. Poraďte, kterou
ze stavebních spořitelen mám vybrat. ČMMS jsem již jednou absolvovala a proto nemohu využít žádnou z jejich
výhodných televizních nabídek - jako smlouva zdarma, protože ta je jen pro prvotní smlouvy.
Děkuji za vaše zkušenosti a rady.
Opravdu skvělá odpověď na úrovni! Když to nejde u ČMSS, tak to zkuste u LIŠKY - nejlépe Bystroušky, ta by Vám snad poradila lépe.
a co třeba tahle akce superbonusy.cz/...
pro spoření hlavně uzavřít spoření na nízkou cílovou částku z které se počítá poplatek. Tedy dnes, musíte spořit 6 let, tedy cílovka někde kolem 150000 (6x20000+6x3000+nějaké úroky. Pro maximální výnos je odbré následující roky nevkládat celých 2000 ale každý rok méně, jsou tam totiž úroky které to dotáhnou.
Nebo si proklikat všechny stavení spořitelny, není jich zase tolik (6), seznam třeba estav.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.