Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych si vyměnit WC nadržku, která je umístěna nahoře na stěně za tu umístěnou kousek nad mísou zda by s touto instalaterske-potreby.heu/... neměl být problém nebo na co si dát pozor budu ji objenávat na intrnetu a tak at nemusím vracet atd. Mísa je nějaká standart i s napisem standart Děkuji
Jen poznámka - párkrát jsem to zákazníkům vyměnil a ti potom říkali,že to hůře splachuje... Já problém neviděl,oni ano.
Chi to dělat spíše kvůli úspoře vody u nás se splachne x krát za den a ta starší velká nadržka nahoře ma docela objem vody a taky to je docela rachot to splachnutí , ale asi to může splachovat lépe tlakem vody, netuším
Před několika lety jsme udělali výměnu záchodu za kombík.
Od tý doby každej den nadávám protože papír se dost často spláchne až na třetí pokus takže mám pocit že v součtu spotřebujeme víc vody než předtím.
Já tyhle nízkosplachovací nádržky moc nedoporučuji, lepší je tam dát klasickou s malým/velkým spla/......
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.