Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teplota nanopáry

Od: olipepko1® odpovědí: 4 změna:

předmět dotazu, jaká je teplota (horkost) nanopáry, vystupující při čištění z parního nanočistoče podlahy? mám obavy z tímto čištěním lakovaného korku a lakovaných dřevěných parket ...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x

Těžko říct, páří se i z hadru s vlažnou vodou *smich*

hodnocení

0x
To nevím. A hlavně nevím, co je to nanopára; podle mne je to pitomost.
mak*

Podle mě to pitomost není. Dnes jsou hitem nanotechnologie a částečky páry mohou mít velikost v řádu nanometrů, takže tohoto faktu výrobce jen dovedně využil. Jinými slovy nanopárou lze nazvat jakoukoliv páru.

Teplota té páry bude kolem 100°C, ale protože pára má velmi malou tepelnou kapacitu, tak velmi rychle chladne, takže už v té hubici bude mít teplotu podstatně menší. Konec konců tuším, že to doporučují na všechny typy podlah, tak to zkuste a pokud vám to podlahu zničí, požadujte náhradu.

hodnocení

0x

Už se to tady řešilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]