Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Na staré televizi Samsung jsem chytal programy z Černé Hory. Televize se rozbila před měsícem.
Mám tedy novou televizi Samsung a potřebuji naladit všechny programy z Černé Hory. Dal jsem automatické ladění a naladily se mi pouze kanály 26, 28, 50, 60
Zjistil jsem, že se mi nenaladily programy Nova Acton, Nova 2, Nova Gold, V1 a některé i další.
Ty jsou právě na kanále 45. Když dám ale naladit manuálně Nový kanál 45, tak se mi ukáže síla signálu : 0
Viz : multiplex4.cz/...
Jde mi o to, že když budu pohybovat domácí anténou na skříni a hledat ten kanál 45, tak zase asi rozladím ty ostatní programy na kanálech 26, 28, 50, 60 --- zde je síla signálu všude 100%
Jak tedy postupovat, abych měl i kanál 45? A současně i ty programy co nyní mám naladěné?
Děkuji za případné rady či nápady.
Na vysílač mám z domu asi 30km volný prostor, rovina.
Vysílač Černá Hora Multiplex 13, na kterém jsou vámi požadované programy, vůbec nevysílá.
Doporučuji nahlédnout sem, modrá pole jsou programy vysílané v DVB-T2. Pokud chcete zjistit kanál, rozklikněte si příslušný vysílač v pravém sloupci, objeví se vám mj. kanál, na kterém je z toho vysílače ten konkrétní Multiplex vysílán.
Situaci u vás neznám, budete muset trochu hledat podle místních podmínek.
jenže to by se pán musel snažit, jednodušší je pro něj to nechat najít jiné a proto se jen ptá...ale vysílají, jen ne na kanále kde to hledá..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.