Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava laminátové nadoby

Od: kubinec® odpovědí: 9 změna:
Prosím vás o radu. Přivezl jsem si ze sběrného dvoru laminatovou nádobu, kterou někdo vyhodil. Myslím, že by se dala ještě opravit, hlavně ty praskliny na dně nádoby. Pravděpodobně se někdo pokoušel už dříve nejspíš lepenkou asfalt.,ale s neúspěchem. Napadlo mě zalatat např. linem, nebo nějakým jiným platem.
Nebo myslíte, že by byl nějaký jiný vhodnější materiál? Pokud ano, jakym lepidlem?
Díky moc
Zatím nevím na co by se nádoba hodila, ale bylo mi líto tu nádobu tam v tom sberňáku nechat.

Oprava laminátové nadoby

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na to existuje přímo opravná laminovací sada, která obsahuje sklotextilii a epoxyd

hornbach.cz/...

hodnocení

Super, děkuji. Tato tkanina by teda byla vhodná? barvylakyjanu.cz/...
Napadlo mě ještě perlinka, to by taky teoreticky mohlo být, že?

Perlinka je řídká, není vhodná na opravu. Jen hustá skelná tkanina je vhodná. Opravují se tím laminátové lodě

hodnocení

Jj já myslel jako další vrstvu na ten skelny plat? Prostě jako zpevnění.

kepler*
hodnocení

1x

Přelaminátovat, hlavně zevnitř!. Laminát je kompozitní materiál ze skelného vlákna ve formě rohoží apod. a pryskyřice. Hodila by se tahle: zbozi.cz/...

jabraka*

doporučuji totéž jako Kepler.

JB

hodnocení

0x
Očistiť, do čista vybrúsiť a prelaminovať.
hodnocení

Může být prosím toto?
balshop.cz/...
hodnocení

Dnes jsem dal na doporučení prodavačky, že je toto zboží ideální na tu nádobu - nejlevnejsi-barvy-laky.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]