Nejste přihlášen/a.
4x
Není to nezákoné. Také jsme to takto měli. Auta přes den jsme nechávali u uzavírky a večer byl úsek zprovozněň, šli jsme pro auto a zaparkovali doma. Pokud ráno chtěl člověk odjet z domu, musel před 8.00 hodinou. Po 8.00 hod byla cesta již uzavřena.
Když jsem potřebovala být např. ve 12.00 někde, znamenalo to v 8.00 odjez za uzávěru, vrátit se domu a před dvanáctou pěšky jít na parkoviště. Tohle vše lze s firmou dohodnout. U nás to bylo komplikovanější se 2 vlakovými přejezdy, koleje byly vytrhány a na večer pokládali vojenské nájezdy přes budoucí koleje.
Dá se to zvládnout, za to budete mít hezkou cestu. Kdyby u vás šla dělat polovina cesty a pak druhá, věřte, že by firma toho využila.
2x
Zrovna minulý týden opravovali cestu u nás ve vesnici co mě vede kolem baráku. Taktéž jedna jediná.
Holt, pár dní jsem nechával auto jinde a ten kilometr došel pěšky. To nikomu neuškodí.
Navíc, pokud to je nějaká úzká místní silnička, což asi je, asi by se po ty polovině ani nedalo jezdit.
0x
U Vas v tom problem nevidim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.