Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám málo použitý elektrický šicí stroj zn. Nicoleta, u kteréhom mi pravděpodobně odešel pedálový (nožní) spouštěč. Jde o to, že po zapojení do elektriky se stroj okamžitě spustí bez ohledu na tento pedál. Snažil jsem se sehnat náhradní originální pedál, ovšem to již zřejmě nebude možné. Prosím nemá někdo zkušenost, jakým jiným lze originální nahradit nebo jak lze původní opravit? Děkuji předem za vaše odpovědi a rady, a jsem s pozdravem
Tohle jsem měla kdysi u Lučniku. Prostě to jelo furt, tak jsem ho vyhodila a použila pedál z Nicolety, protože mám doma oba šicí stroje. Po letech mi pak opravář řekl, že se to dá opravit a neměla jsem to vyhazovat - dnes stojí 500. Takže buďto si najdete opraváře, který vám ho opraví nebo si seženete nějaký jiný pedál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.