Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,
mám problém oddělat ze stojánkové dřezové bateri ovládací páčku. Zajišťovacího " červíka " jsem odstranil páčka i při násilném pokusu o sundání drží. Vyzkoušel jsem ocet na rozpuštění vodního kamene napřed i m.d. sprej stále nic Potřebuji vyměnit kartuš ale asi to skončí výměnou celé baterie, nebo zná někdo jak si poradit? Dík za dobrou radu Olin
Ano, vyměňte to celé. My jsme teď měli něco podobného. V kuchyni ta pákovka napřed kapala, pak to šlo hrozně lehce / a pořád kapala/, takže jsme koupili novou a dokonce stála jen 750 korun, protože to bylo u firmy, která je i instaluje. Ovšem o kvalitě hovoří to, že v dolní části domu , který jsme dělali kdysi před 36 lety, pořád slouží staré pákové baterie, které tenkrát byly novinkou a stály 1500. Nahoře bydlíme 15 let a v koupelně máme už druhé a v kuchyni třetí pákovku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.