Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skvrny na fasádě od odpuzovače psů

Od: sonaj* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, bydlím v bytovce, kde máme asi nové nájemce s pejsky, kteří čůrají přesně před vchodem. Samozřejmě pokaždé jinam. Sama mám pejska a nikdy nečůrá dříve než za rohem domu do trávy, kde to aspoň spláchne déšť. Ale vždy se bojím, pokud se někdo chová takto, protože nechci, aby to někdo svedl třeba na mého pejska. Nechala jsem si poradit a zakoupila Odpuzovač psů Agr/.... Ozkoušela jsem na kousku domu, obstříkala jsem tím své auto, kde také mám pořád značkováno a vše vypadalo dobře. Tak jsem to druhý den nastříkala.

Další den vylezu ven a celá fasáda je flekatá, asi se to i rozptýlilo jak foukal vítr, takže je to děsné. A jsou tam 3 další nové fleky od čůrání.

V návodu je, že kdyby se to stalo, že se můžou udělat fleky (čehož jsem si samozřejmě nevšimla, ani mě na to při nákupu neupozornili), že se má použít vysokoalkalický čistič, což jsem nenašla, co je.

Nevíte, čím to dostat dolů? Bojím se, abych kvůli dobrému počinu, kdy jsem to myslela opravdu dobře, neměla ještě problémy.

Děkuji moc za radu

Skvrny na fasádě od odpuzovače psů
Skvrny na fasádě od odpuzovače psů #2

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

5x
Tak si vemte nejaky neagresivni cistic, napriklad jedlou sodu a jar na odmasteni toho oleje, vemte kybl a kartac a bezte drhnout, pravdepodobne to pusti. Jina moznost nez to udelat rucne nebo si pujcit masinu neni. Tedy je, najmout firmu..
sonaj*
hodnocení

No super, právě něco takového bych brala. S tím, že bych to udělala ručně rozhodně nemám problém, jen prostě nevím čím. Ještě je ta budova růžová a nedejbože, aby to udělalo bílé fleky. Joooo to jsem si zase naběhla *zed* Hlavně jsem to dělala navečer, foukalo a stříkala jsem to na tu šedou plochu. Jak je to na té růžové, jsem myslela, že mě vomejou! já právě hledala na netu ten název - vysokoalkalický a nenašla jsem nic, co by tomu odpovídalo. Ale děkuji za cené rady.

111®
hodnocení

2x

občůrávají psi, feny to nedělají..

sonaj*
hodnocení

nerozumím:) to je přeci jasné, že psi. Netuším, jakým způsobem by tohle fenečka zvládla *smich* Já přesně vím i čí pejsci to jsou, potkali jsme se jednou, jsou to dva kluci a nevím přesně rasu, ale něco jako čivava, ale chlupatá :)

hodnocení

0x

Vysokotlakým čističem to půjde dolů. Zapůjčte si ho. Potřebujete zásuvku na 230V a vodu z vodovodního řádu (tlakovou jako pro pračku apod..).

Tohle to je:

google.com/...

Můžete zkusit připojit dlouhou zahradní hadici a s tryskou omýt. Taky to pomůže.

doplněno 08.05.20 18:01:

mall.cz/...

sonaj*
hodnocení

Je tam napsáno vysokoALKALICKÝ čistič, ne vysokotlaký. Obsahuje to mátový olej. Bydlím na sídlišti. Byl pro mě výdaj i samotný odpuzovač. Nebudu si půjčovat nějaký stroj. Ani nevím, kam bych ho zapojila, bydlím na jiné straně domu.

sonaj*
hodnocení

Ještě jsem na netu objevila toto

autokosmetika.heureka.cz/...

co si o tom myslíte? Samozřejmě bych to zkusila nejdřív na kousku.

re4zon
A uz jste to zkusila jarem nebo nejakym jinym odmastovacem co mate doma? Vzhledem k tomu, ze ten odpuzovac bude nejspis jen olej a nejake aroma, nejspis to pusti dost lehce. Ovsem cim dele budete cekat, tim je vetsi sance vsaknuti do fasady a pak uz to nedostane dolu nikdo. Stezujete si, ze nemate penize, ale misto abyste venovala 15 minut vyzkouseni jednoducheho postupu, hledate nejake specialni cistice.
sonaj*
hodnocení

To jsem samozřejmě zkusila ;) Včera jsem to udělala jarem a vodou, je to tmavé celé, co jsem zkusila, ale nejsem si jistá, jestli to ještě není mokré nebo vlhké. Za hodinu jdeme ven, tak na to chci zase kouknout, je teplo, tak to už možná uschlo.

sonaj*
hodnocení

Hezký den, tak hlásím, že tip od @re4zon zabral, použila jsem sodu, jar a kartáček a kousek, co jsem udělala 2x je čistý. MOC děkuji a dle toho, jak je tam načůráno předpokládám, že to je nefunkční + jako bonus fleky *smich*

ještě jednou velké dííííky ;)

111®

a jste vyléčená ze zásahů nacizím majetu...?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]