Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
chci se zeptat, perete bile pradlo pi tom, co doprala pracka s cernym pradlem? Bile peru v gelu na bile a cerne v gelu na cerne.Ja se snazim vzdy mezi tyto dve skupiny hodit treba prani barevneho, jemneho, sportovniho atd, aby se pripadne bile nebo cerne chloupky "nachytaly" zde. Mame novou pračku (asi 2 mesice), tak se chci zeptat, zda cerne a bile perete po sobe normalne a barvy a chloupky jsou ok...snad jsem to vysvetlila dobre...dekuji moc
chci se zeptat, perete bile pradlo pi tom, co doprala pracka s cernym pradlem? Bile peru v gelu na bile a cerne v gelu na cerne.Ja se snazim vzdy mezi tyto dve skupiny hodit treba prani barevneho, jemneho, sportovniho atd, aby se pripadne bile nebo cerne chloupky "nachytaly" zde. Mame novou pračku (asi 2 mesice), tak se chci zeptat, zda cerne a bile perete po sobe normalne a barvy a chloupky jsou ok...snad jsem to vysvetlila dobre...dekuji moc
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
wamp®
2x
Peru stejně, jako kolegyně " Liška." Žádný problém ![]()
Pouze čas od času naliju do pračky litr octa spolu s práškem do pečiva, nechám na nejvyšší stupeň, aby se všechny nečistoty vypláchly a pračka se vyčistila.
111®
1x
no a jakej je problém dát mezi praní jedno máchání s prázdnou pračkou aby se vypláchla? To vás nenapadlo jeko ženu? A mne chlapa jo?P.S. Jakjste prala ve staré pračce?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]