Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracka neodstreduje

Od: dawee* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, mam pracku AEG lavamat a mam problem. Presne nevim jak mohl vzniknout, pracku mam v kuchyni pod linkou. Dojede na konec programu a pri odstredovani se zobrazeuje cas dokonceni vzdy za 1 minutu a to se treba pul hodiny posouva a nic (netoci se rychle) ... ani, kdyz dam jen odstredovani, tak nefunguje. nevite prosim cim by to mohlo byt?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

loiza*
hodnocení

1x

mám také tuto pračku,pokud je závada na displeji bliká číslo /závady/,to co vám se mi zatím nestalo.

dawee*
hodnocení

prave neblika nic, nerika nic.

Trosku muze byt problem, ze jsem omylem (v kuchyni pod linkou vystrcena) telem zmacknul nejaka tlacitka... neivm jestli to muze byt tim, ale rekl bych spise ne. Pocet otacek na 800 a stejne nefunguje :/

kytka*

Spíš bych řekla,že máte nastaven program bez odstředění. zkontrolujte to!Může se to stát. Při praní před několika dny byl zřejmě nastaven a nemáte přeprogramováno. *zed*Pořádně se podívejte stačí ,když je kolečko malinko mimo nastavený program a už je to v háji.

dawee*
hodnocení

nene to ne :(, zkousel jsem primo nastavit jen odstredovani. Bylo nastaveno 0 otacek, dal jsem 800 a stejne nic :(

hodnocení

0x

Zkusila bych vytáhnout ze zásuvky, chvilku nechat, znovu zapnout, dát nový program, třeba jen máchání+odstřeďování, a zkuste jestli nemáte něco ve filtru, mě se to někdy stalo, po vyčištění bylo vše OK, volat opraváře, když to nepomůže.

dawee*
hodnocení

diky,to zkusim, zatim jsem zkusil prazdnou pracku (jedno tricko) a to se roztocila na ty otacky

arimas*
hodnocení

0x

to se stalo mame s whirpoolem a uz jsme si mysleli ze je nejaka porucha ale nakonec to bylo tim ze ona prerusila predesle prani uprostred cyklu nebo tak nejak a z nejakeho duvodu pracka nechtela odstredovat .. vim jen ze tento problem vyresila restartem pracky a to tak ze ji proste vytahla ze zasuvky a zapla znova a pracka pak uz fungovala uplne bez problemu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]