Nejste přihlášen/a.
Dobrý den zdědila jsem po manželovi dům,zahradu a kulnu.Ta ale není nikde zakreslená tak jsem si nechala udělat projekt a zaměřit znovu pozemek,Přitom zjistili že malou částí je kulna u souseda a tu stejnou část zase oni u mě.Na katastru mi řekli že to mám nechat tak a možná se změní nějaký zákon.Se sousedama se nedá domluvit ani finanční náhradu nechtějí.Samozřejmě jsem netušila že jsem na jejich pozemku ani oni to nejspíš nevěděli.Co teď,poradíte?Šla bych do soudu o vydržení ale nevím jaký by byl výsledek.Děkuji za odpověď.
Je to trochu zamotané. Ale chápu Vás. Soused teď nic řešit nechce. Ale co když za nějaký čas bude změna v sousedství, jiný majitel, Vy budete třeba chtít prodávat apod. Domluvila bych se s právníkem a každopádně na nějaké písemné smlouvě - dohodě bych trvala. Co víte, za čas se změní situace a budete mít zbytečně nepříjemnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.