Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svod z rýny

Od: slavo® odpovědí: 4 změna:

pokud chci zachycovat děštovou vodu do sudu nebo do nádoby tak tam dám např. toto:

dek.cz/...

ale ještě potřebuji nějakou hadici když nemám 200 L sud ale něco takového

tbaplast.cz/...

a nebo můžu použít toto:

4home.cz/...

ale potřeboval bych to s delší hadicí - zatím jsem našel max. délku 0.5m , ale existuje něco takového i delší hadicí např. 2m protože ta půlmetrová je krátká.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Podobný velice tlustý "husí krk" jsem koupila ve stavebninách. Nasazuji ho u garáže přímo na svod na podzim. Odvádím tím vodu dešťovou a z tajícího sněhu na trávník. Přes léto teče voda do sudu, musí se hlídat její hladina.

Ve stavebninách mají mnoho velikostí těchto hadic, je potřeba před koupí dobře měřit.

Udělejte si u sudu přepad na vhodné místo, třeba zpět do svodu, a nemusíte to hlídat.

Ernie, děkuji za radu, ale protože poslední roky prší málo a protože mám velkou spotřebu dešťové vody na zálévání pokojovek a protože můj pes nic jiného nechce pít :), stačím to až ma malé výjimky odebírat.

hodnocení

1x

To je problém sehnat padesátku hadici nebo husí krk na prodloužení toho okapostomického vývodu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]