Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
v nasi podlaze se tu a tam objevi takovahle podivna dirka/protlacenina. Ted jich mame v byte tak 5, na mistech, kde se pohybujeme nejvice. Moc nevim, jak to resit, jsme v pronajatem byte, jsou docela viditelne a nechce se mi do toho nejak zasahovat. Nemuze jit o vadu lamel? Jak to mohlo vzniknout? Tu a tam na zem cloveku spadne vidlicka, to je jasne, ale ze by to udelalo takovouhle dirku, to se mi nezda... Zaroven mame kocku, ale taky mi prijde nepravdepodobne, ze by to bylo od ni...
Dekuji za jakekoliv nazory.
P.
Ono samo se to takhle asi neponičí. Nechodíte třeba po bytě v botech? Občas zůstává v podrážce zachycený kamínek, který by mohl takto povrch promáčknout. Od pádu vidličky to fakt není. To by musela byt ta podlaha snad z papíru. M.
Urcite. Pouze ja a pritel, v byte jsme teprve par tydnu, a Covid nas jaksi spolu doma uzavrel Proto me prekvapuje, ze za tak kratkou dobu se jich udelalo docela dost a nedokazu si to vysvetlit...
Dekuji vsem za nazory. Pro predstavu jeste pomer dalsi dirky k minci... V byte nic moc nedelame, chodime bosi, proto mi prijde, jako by se dirky objevovaly "z niceho nic". Prijde mi, jako by podlaha byla odzakladu poskozena tim, jaky ma design (jak je jakoby perforovana), a tim byla nachylnejsi k protlaceni (ruzne pady i mensich predmetu na zem,apod) ... Zvlast ted si davame strasny bacha, pritele hned sekyruji, jakmile mu vypadne byt jen tuzka z ruky
Napada me, jestli by to opravdu nemohly delat drapky od zvirete, nase kocka muze mit tak 6-7kg, tak kdyz dopadne na zem, ze by udelala takovej protlak, ale nevim no...
No, kočka...ta když dopadne, tak má přece měkké polštářky. Sice umí pěkně dupat, ale ne prorazit povrch. To spíš psí drápky, ale psa nemáte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.