Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dírky v podlaze

Od: pomelo odpovědí: 14 změna:

Dobry den,

v nasi podlaze se tu a tam objevi takovahle podivna dirka/protlacenina. Ted jich mame v byte tak 5, na mistech, kde se pohybujeme nejvice. Moc nevim, jak to resit, jsme v pronajatem byte, jsou docela viditelne a nechce se mi do toho nejak zasahovat. Nemuze jit o vadu lamel? Jak to mohlo vzniknout? Tu a tam na zem cloveku spadne vidlicka, to je jasne, ale ze by to udelalo takovouhle dirku, to se mi nezda... Zaroven mame kocku, ale taky mi prijde nepravdepodobne, ze by to bylo od ni...

Dekuji za jakekoliv nazory.

P.

Dírky v podlaze
Dírky v podlaze #2

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Na obrázcích jsou si ty díry hodně podobné, možná stejné. Jestli jsou takové i ostatní díry, tak hledejte původ u sebe: stylový podpatek, noha od židle, stupátko, žebříček, no prostě něco, co může udělat takový obtisk.

liska5
hodnocení

4x

A co když to tam bylo už od počátku a Vy jse si toho všimli, až v době covido-ponorkové?

Asi bych to zatmelila a sledovala, za jakých okolností nějaká dirka přibude.

hodnocení

3x

Pokud myslíte ty proužky, tak to vypadá jako poškrabané. Zřejmě tedy nekvalitní podlaha. Běžným používáním by se to nemělo stávat.

pomelo
hodnocení

Dobry den, dekuji za odpoved. Nikoliv - ty prouzky, co vypadaji jako skrabance, to je design lamel. Mam na mysli ty male tmave dirky co jsou uprostred obrazku.

72mona
hodnocení

1x

Ono samo se to takhle asi neponičí. Nechodíte třeba po bytě v botech? Občas zůstává v podrážce zachycený kamínek, který by mohl takto povrch promáčknout. Od pádu vidličky to fakt není. To by musela byt ta podlaha snad z papíru. M.

pomelo
hodnocení

Dekuji za odpoved, to by bylo dobre vysvetleni... V byte vsak chodime bosi *nevi*

72mona

Doplňující dotaz: kolik vás tam je a můžete za každého ručit? ;)

pomelo
hodnocení

Urcite. Pouze ja a pritel, v byte jsme teprve par tydnu, a Covid nas jaksi spolu doma uzavrel :) Proto me prekvapuje, ze za tak kratkou dobu se jich udelalo docela dost a nedokazu si to vysvetlit...

Tak to už vidím, vypadá to opravdu na nekvalitní podlahu, když vám upadne třeba příbor, tak to nemůže za normálních okolností na kvalitní podlaze, udělat takovou díru.

hodnocení

1x

Dámský podpatek tzv.jehla by to mohla propíchnout.

pomelo
hodnocení

Dekuji vsem za nazory. Pro predstavu jeste pomer dalsi dirky k minci... V byte nic moc nedelame, chodime bosi, proto mi prijde, jako by se dirky objevovaly "z niceho nic". Prijde mi, jako by podlaha byla odzakladu poskozena tim, jaky ma design (jak je jakoby perforovana), a tim byla nachylnejsi k protlaceni (ruzne pady i mensich predmetu na zem,apod) ... Zvlast ted si davame strasny bacha, pritele hned sekyruji, jakmile mu vypadne byt jen tuzka z ruky *smich*

Napada me, jestli by to opravdu nemohly delat drapky od zvirete, nase kocka muze mit tak 6-7kg, tak kdyz dopadne na zem, ze by udelala takovej protlak, ale nevim no...

Dírky v podlaze #3
72mona

No, kočka...ta když dopadne, tak má přece měkké polštářky. Sice umí pěkně dupat, ale ne prorazit povrch. To spíš psí drápky, ale psa nemáte *nevi*

slon

,,nase kocka muze mit tak 6-7kg,, to není kočka ale čuník. Sorry *placni*

Ale ta odlouplá umělina z lamel nebude dílo kočky, to vypadá na prudké údery něčím tvrdým.

hodnocení

0x

Co má kočka za stelivo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]