Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak znovu použít stahovací pásku?

Od: venca* odpovědí: 11 změna:
Organizuji doma kabeláž, porosil jsem souseda a on mi půjčil 15 pásek, a já to udělal špatně a potřebuji použít pásku znovu. Roztáhnout a zpátky použít. Dá se to něják? Na Alze jsem našel pásky za 40 kč ale zase nechci platit pade za poštovné. Takže kupovat to taky nechci, a je jich 100. Mě jich stačí pětina. Díky všem za rady.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Nožem to jde, ale dělat bych se s tím nechtěl. Je potřeba odehnout ten jazýček na pevné části. Vázací pásky považuju za spotřební zboží, denně jich dokážu použít klidně stovky :D
Jinak je určitě koupíte i v nějakém místním elektru.

hodnocení

4x

Rezdělat pásku použitím tenoučkého šroubováčku, nadzvedneš jazýček který zapadá do vroubků.

Ale - mezi náma. Koupit nové stojí pár korun. Majíje naprosto ve všech prodejnách domácích potřeb, v hypermarketech, v prodejnách elektroinstalací a možná i u vietnamců. Takže nevidím důvod objednávat mimozemské u Alzy.

hodnocení

3x

Nejlíp to jde jehlou. Když ji strčíš mezi zobáček západky a zuby pásku tak to vytáhneš a můžeš znova použít.

host

hledejte na videu pod heslem "zip tie open" "

zip tie open "

asd1
hodnocení

0x

Není to problém. Nejlíp tři ruce - jedna drží, druhá jehlou nebo špičkou nože odehne západku a třetí vytáhne pásku zpátky ven... Jinak to je levný dostupný spotřebák, babrat se s tim má smysl jen když nejsou po ruce a potřebuješ je hned...

hodnocení

0x

Kdysi jsem to dělal-ale nestojí to za to! Vždyť je to za pár korun,doma se nikdy neztratí, a jak psal Arne 1 ,u větráků snad,tak u nás mají u větráků na tuty a vícero velikostí!

asd1

Jak kdy - rozpojit je záležitost na půl minuty, což je mnohem míň námahy než pro to dojít do večerky za rohem ;)

Nemusím nikam chodit -šáhnu do komory a mám výběr z několika velikostí.A je to rozpojené razdva,ale pak už není spoj tak kvalitní i když u pořadače kabelů na tom tak moc nezáleží-ale když byvěšujete svazek kabelů nad kazety nebo SDK tak již na tom záleží.

hop®

@asd1: Ano, jak kdy. Ale pokud to člověk neumí a má těch pásků rozdělávat víc...

asd1

Diesel - pokud to umíš tak je to bez poškození a drží stejně jako nová. A bavíme se o situaci kdy novou nemáš hned po ruce, ne všechno se dělá doma u dílny...

Ale no tak vždy se neúpatrně poškodí i když to umíš. jinak po ruce mám preventivně vždy i v autech vozím po pár kusech!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]