Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat na zkušenosti se spolubydlením..nejlépe muži ve středním věku. Myslím, že to může být v pohodě, pokud si rozumí. Co jsem četl na internetu jsou opravdové děsy - neumyté nádobí, bordel, hluk v noci, kradení jídla...říkám si, že to přeci nemůže být vždy taková hrůza a týká se to především studentských let (nechci urazit, i tam to může být ok). Jinak mi nepřijde vhodné aby spolu bydleli jako spolubydlící cizí muži a ženy dohromady, pokud nejsou partneři, myslím, že tam může docházet k větším konfliktům. Budu rád za vaše zkušenosti.
Je lepší, když se spolubydlící předtím znají. Pokud jsou snoubenci, přátelé, mohou být i smíšené páry. Pokud se spolubydlící neznají,je to loterie. Můžou si vyhovovat nebo také ne. Problém vzniká např. když někdo chrápe a druhý špatně spí, když jeden má rád chlad a druhý teplo. A všechny protipóly chování .
no je to tak, potom ty maličkosti se nastřádají a člověku už se tam nechce být...např. nedokážu si představit, že mi třeba někdo vezme salám z lednice a pak mi bude tvrdit, že ho nevzal nebo že o nic nejde nebo že příště něco koupí on (a stejně nekoupí) a já se tam s ním budu dohadovat, majitel asi nic takového moc řešit nebude...většina lidí na netu opravdu píše negativní zkušenosti, což mi přišlo divné, že ti s těmi pozitivními nic nenapíšou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.