Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
nenapadá někoho, jak vyříznout otvor o rozměrech cca 100x50cm do již položené laminátové plovoucí podlahy? Prostor se nachází u dveří, takže jedna strana je přístupná. Hrany bych pak zakončil ukončovací lištou a dovnitř vložil rohož nebo něco takového.
Napadlo mě použít horní frézku, např. lidl-shop.cz/... ale třeba existuje nějaký snazší způsob. S tou frézou jsem nikdy nedělal, tak nevím, zda je na takovou věc vhodná. Díky.
Nad tím jsem taky už přemýšlel. Na videu to vypadá snadno, ale v praxi jsem to také nezkoušel. Ale zapřemýšlím nad tím.
Kolega hop mi vzal odpověd´ přímo z huby. Když je nejhůř použiju kotouč na nerez.Používám kotouč průměr 115-125mm.Trošku to zasmrdí ale udělat průvan a je to pryč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.