Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Obdržel jsem od EON mimořádnou fakturu na cca 25 000 Kč. Tato faktura se týká odběru za cca 3 týdny na naší chatě. Doteď byly měsíční platby cca desetinové. Ihned jsme zažádali o váměnu elektroměru - tahlre akce trvala EONu cca měsíc. Za tu dobu jsme "prosvítili" dalších 25 000. Nechali jsme zkontrolovat elektroměr - ten je údajně vpořádku.
Po výměně elektroměru jsou naměřené hodnoty opět v normě. EON ovšem trvá na svých penězích.
Nevíte, co ještě mohu dělat, nebo na koho se obrátit? Děkuji
Řešení takové situace bude dost komplikované. Párkrát jsem to se zákazníky řešil. Fakturu vám nezbývá než uhradit. E.ON se s vámi po danu splatnosti přestane bavit a začně sázet dost vysoké úroky a pokuty.
Klíčové je v tomto případě, zda-li je elektroměr v pořádku nebo ne. E.ON má vlastní akreditovanou zkušebnu v Českých Budějovicích, kde si jej přezkoušel a zjistit, že je v pořádku. Mohl někdo podvádět, ovšem z vlastní zkušenosti vím, že na té zkušebně jsou férový a svoji chybu jsou ochotni uznat. Je dost možné, že se na vás někdo mezi tím, co jste tam nebyli napojil.
V rovině toho, že byl vadný elektroměr, tedy již bohužel nemá cenu spor otvírat.
Po uhrazení můžete však fakturu reklamovat a žádat o výpočet spotřeby odhadem. Přeplatite, ale určitě ne tolik.
Bohužel toto je boj s větrnými mlýny. Na jedné straně jste vy a citíte se pochopitelně podvedeni - roky platíte stejně a najednou během měsíce násobky. Na straně druhé je, ale e.on, který má v ruce čísla, která si ověřil a zdá se, že je vše v pořádku a cítí se také podveden. Na obou stranách mohlo dojít k pochybení, obě strany mají svým způsobem pravdu.
Vždy, když jsem toto se zákazníky řešil došli jsme bohužel k závěru, že e.on při své práci významným způsobem nepochybil a ke spotřebě skutečně nějak došlo, ať už formou nenechavých sousedů, poruchou elektroinstalace nebo stavební firmou, která si "půjčila" zásuvku.
Není možné, aby s na vás někdo načerno připojil? Pokud ne a odběr se "náhle rapidně zvýšil" a po výměně elektroměru klesl zpět na původní úroveň, viděl bych to bohužel na právníka a soud. Možná by i stačilo jim tím právníkem šikovně pohrozit a zároveň zmínit, že budete požadovat úhradu nákladů na právníka a případný soud a byli by přístupní domluvě.
@dcart: Moc rychle "házíte flintu do žita". Skoro jistě by se dalo prokázat, že naměřená spotřeba je nereálná. Pokud budu počítat cenu silové elektřiny na chatě cca 7,-Kč/kWh, pak jste při 25.000,-Kč/měsíc, tj. za cca 720 hodin odebíral nepřetržitě příkon cca 5kWh. Stále platy i distribuci lze při těchto číslech víceméně zanedbat. Chápete nesmyslnost toho, aby vám na chatě 2 měsíce nepřetržitě běžely stroje s uvedeným příkonem nebo pro lepší pochopení aby vám tam nepřetržitě svítilo 50 žárovek o příkonu 100W? A výměnou elektroměru se to vše zázračně vypnulo? Ať vám je tam ti debilové z EONu najdou!
Pro vás hovoří jak předchozí, tak i následná spotřeba a myslím, že by se našli i svědci, kteří by potvrdili, že u vás k žádnému extrému ve spotřebě elektřiny dojít nemohlo. Ovšem pokud máte zbytečných 50.000,-Kč, tak je klidně hoďte EONu do chřtánu!
PS: Použitá cena i výpočty jsou velmi orientační, ale od skutečnosti se mohou lišit tak +/- 30%, což nevyvrací mé závěry!
Mám zkušenost, že elektroměr může být napojen chybně. Ale to bylo v bytovém domě. Můj strýc byl před třemi lety celé měsíce v léčebně nemocných. V bytě bylo všechno vypnuto, přesto po asi roce byla na elektroměru spotřeba přibližně 50 kWh. Zřejmě byl elektroměr napojen omylem nějak na sousedy.
Elektroměr může být vadný, případně může být chybně zapojený (což se ale profíkům nestává a při nulovém odběru by stejně žádnou spotřebu nenaměřil), ale rozhodně nemůže být "omylem" připojený na souseda. To je podobné, jako byste "omylem" přespal u sousedky .
Nemyslím si, že to Vaše přirovnání je vhodné. Jelikož strýc se domů už nevrátil, tak jsem neměl důvod zjišťovat, jak je možné, že při nulovém odběru elektřiny v bytě byla naměřena spotřeba přibližně 50 kWh.
Ale to byla jen poznámka na okraj. Co se týká chat, tak jsem četl minimálně o dvou případch,, kdy si někdo napojil elektřinu do své chaty odjinud. Z toho vyplývá poučení, že je dobré průběžně kontrolovat stav spotřeby elektřiny, aby v případě nesrovnalostí mohl odběratel zavčas podat reklamaci.
Magdon: nevím, na základě čeho jste tak sebejistý, když to, co mohlo nebo nemohlo být, posuzujete ze tří nebo čtyř vět mého popisu.
Ihned jsme zažádali o výměnu elektroměru - tahlre akce trvala EONu cca měsíc.
Když jste měli měsíc než elektroměr vyměnili, to vás nenapadlo testovat sami, třeba jednodenní spotřebou?
Jistěže jsme měřili denní spotřebu, ale v zimě holt aspoň trochu topit musíte. Spotřeba skákala na desetinásobek běžného odběru. NIKDO se nepřipojil načerno.
Tak o to je to jednoduší. Když jistě víte, že se NIKDO nepřipojil na černo a elektroměr je v pořádku není co řešit. Zaplaťte a je to vyřešené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.