Zdravím vás, chtěl bych se zeptat, před rokem jsem koupil byt a po koupi jsem si vsimnul že od vedlejší firmy nám vibruje barák, ve kterém se být nachází.Je to někdy opravdu neúnosné. Jak by jste tohle řešily vy? Děkuji za odpověď.
Tak nejjednodušší je vždy zajít přímo za původcem těch vibrací a domluvit se, než to brát přes stavební úřad. Stroje by měli vypodložit tlumícími podložkami, někde to může být i náročnější najít účinné technické řešení. Záleží pak na mohutnosti zařízení.
kodlos
To jsem už byl a že vsi slušnosti s majitel se semnou nechtěl ani bavit... Vím od čeho jdou ty vibrace...od stroje který je na přímo pribetonovan do podlahy bez žádných rezonančních opatření...
Stížnost na KHS na porušování NV 217/2016. Jen si musíte ohlídat, abyste nedopadl jako ve filmu Teroristka. BTW oni to mají schválené jako provozovnu? Pokud ano, měla být učiněna opatření proti šíření hluku a vibrací a mělo být provedeno měření.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.