Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prala jsem podprsenku a výztuž v podobě drátu mi z ní vypadla a projela otvory v bubnu. Takže teď je pod bubnem a při každém otočení to tam vrže. Je to pračka s předním plněním AVOD 43 136 Whirpool. Poradí někdo jak to vyndat? Díky moc.
Já vyndávám skoro vždy spirálu a rovnou jí umeju v octu. Ponořím a nechám topit (rychleji kámen sleze).
Nejlepší spirála je vždy pochromovaná. Usazuje se tam míň kamene a zbytků prášku.
U některých typů praček se lze pod buben dostat přes těsnění, u některých dokonce i přes buben (prý tam mají otvor, který se dá otevřít)...Když to nelze, lze pračku rozebrat (to lze u všech praček).
No a potom metoda typu chirurgické kleště, očko z drátu, čelová svítilna...a svatá trpělivost. Dělal jsem 2x.., poprvé se mi to pořadilo asi za 6-7h pokusů...po druhé už to bylo asi za hodinku hotové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.