Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám myčku AEG a stala se mi porucha-voda pronikla na dno a spínač spustil nouzové odsáváni vody. Myslel jsem, že voda uniká z vany kde mám po 20 létech již prožranou dírku kterou raz za čas, když se uvolní, zalepím silonem, ale voda mi teče z přepadové hadičky. Hadička je připevněna na zásobníku vody (viz foto) a konec je strčen na dno myčky. Nevím kde je chyba, že přes ni voda kape, ale jak otevřu myčku a zastaví se mycí program tak voda už teče. Nevím jestli by se dalo něco vyměnit co by pomohlo. Dík za rady
Tomu labyrintu by som doprial očistu. Rozobrať a mechanicky vyčistiť a prepláchnuť vodou z hadice, pravdepodobne bude niekde pripchatý. Pred pár rokmi som mal podobný problém.
Jo, rozebral jsem to a vyčistil. U nás máme dobrou vodu, tak se netvoří vod. kámen a tak ani ten zásobník nebyl moc špinavý. Jen bych chtěl vědět, jak mám zkontrolovat, jestli je průchozí ten asi regenerátor. Ta kabice se solí spojená co je v ní asi pryskyřice. Tak to smontuji a uvidím Jak ne, tak asi nová. Už má nárok po dvaceti letech odejít
Tak jsem vše pročistil a nic. Voda stále teče. Ještě jeden pokus, zkusím vyměnit hladinový spínač. Je možné, že je problém v něm, protože jak to zase začlo téct a otevřel jsem myčku byla plná vody. Víc než zdrávo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.