Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte provázkové záclony?

Od: lipanek odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer. Zalíbily se mi provázkové záclony a chci se zeptat, jakou s nimi máte zkušenost.

Jestli je máte nařasené. Nebo jenom natažené na tyči? Ty, na které jsem koukala mají tunýlek.

A dále, nabízejí různé barvy, je nejlepší bílá, nebo máte někdo i jinou? Možná jak vypadá šedivá, jestli někdo nemá?

Pro kočky, které lezou na parapet, to je totiž dobré řešení.

Děkuji.

mkluzkoviny.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

0x

Stojíte o odpověď chlapa? Tuhle věc jsem koupil někdy před dvaceti lety. Bylo to fajn do prvního rande s pračkou. Potom nejkratší cestou do koše... :-D. Možná to za ty roky vychytali... Dnes žádné záclony,dobré záclony.

lipanek
hodnocení

Našla jsem na internetu ,,jak prát prov. záclony,,. Tedy se dávají do pytlíku, nebo povlaku od polštáře, nebo se udělají v půli uzle.

Děkuji berger za reakci.

72mona
hodnocení

0x

Ano, mám provázkové záclony. Pár let. Sestra je má ještě déle. Ty první jsou z nějakého zásilkového obchodu - bílé a provázky jsou takové ploché. Nejnovější mám z Jysku, ty jsou opravdu provázkové - bordó. Nejdřív jsem je musela sundat kvůli psovi. Sahají až k zemi, tak jsem nechtěla, aby si s nima hrál. Pak kvůli kotěti, to po nich lozilo. Teď už je velký, tak si jich nevšímá a vyhovují mu. Peru je v sáčku nebo povlaku od polštáře (ale musí mít zip). M.

doplněno 22.04.20 22:28:

Není zač;)

Tu vínovou mám na jedno okno trojdílnou. Prala jsem každou ve svém sáčku, aby se mi nezamotaly do sebe. Mezi knoflíky by se protáhly. M.

lipanek
hodnocení

Děkuji moc za tip se zipem.

Už záclona dorazila a visí. Zřejmě objednám ještě další, jsou pěkně bílé a světlo na severní straně dobře prosvítá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]