Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Zalíbily se mi provázkové záclony a chci se zeptat, jakou s nimi máte zkušenost.
Jestli je máte nařasené. Nebo jenom natažené na tyči? Ty, na které jsem koukala mají tunýlek.
A dále, nabízejí různé barvy, je nejlepší bílá, nebo máte někdo i jinou? Možná jak vypadá šedivá, jestli někdo nemá?
Pro kočky, které lezou na parapet, to je totiž dobré řešení.
Děkuji.
Stojíte o odpověď chlapa? Tuhle věc jsem koupil někdy před dvaceti lety. Bylo to fajn do prvního rande s pračkou. Potom nejkratší cestou do koše...
. Možná to za ty roky vychytali... Dnes žádné záclony,dobré záclony.
Ano, mám provázkové záclony. Pár let. Sestra je má ještě déle. Ty první jsou z nějakého zásilkového obchodu - bílé a provázky jsou takové ploché. Nejnovější mám z Jysku, ty jsou opravdu provázkové - bordó. Nejdřív jsem je musela sundat kvůli psovi. Sahají až k zemi, tak jsem nechtěla, aby si s nima hrál. Pak kvůli kotěti, to po nich lozilo. Teď už je velký, tak si jich nevšímá a vyhovují mu. Peru je v sáčku nebo povlaku od polštáře (ale musí mít zip). M.
Není zač![]()
Tu vínovou mám na jedno okno trojdílnou. Prala jsem každou ve svém sáčku, aby se mi nezamotaly do sebe. Mezi knoflíky by se protáhly. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.