Nejste přihlášen/a.
Dobry den
pomohli byste mi najít jestli už jste to nekdo kupoval? Potřebuji tenhle reflektor
5000 k 30w. 50hz. Objednali jsme už ale to nebylo to stejne. Přišlo malinký a přesně takovéhle nemůžu nikde najít myslite ze byste mi pomohli? A kdybyste našli přesně stejný typ ale 50w tak nevadí . Prikladam foto které chci
velikost by měla byt přibližně plus minus délek 25 šířka 15
Tenhle typ svítidla je vhodný na cílené osvětlení menší plochy, spíš před garáž. S výkonem 2x15W LED "žárovek" s rozptýleným světlem, bys měl světla jako ve Vegas. Pokud bys chtěl více světla na detaily, pořiď si čelovku. Je neuvěřitelné. jakou mají dnes svítivost.
To není pravda , nemáme velkou garáž a to světlo sviti krásne . Jen bychom potřebovali dat jeste dvě do zadu . Tohle je u ponku . Kdybyste to nekdo dokázal najít budu vděčný prosím
Tady takový reflektor LED jsem koupil našim do garáže a nainstaloval jsem ho přímo nad dveře...stál měl asi 200,- v OBI...nevím kde berete ty velký cifry...Jinak já si objednal z číny "Deformable light" asi za 200,- jedno světlo a to je panečku žár...
Takovej reflektor z OBI bude pěkně na hovno, a předpokládám že ti za pár měsíců odejde chip nebo trafo Aspoň ze zkušeností. Občas se vyplatí připlatit si za nějakou značku a nekoupit nejlevnější sráč. Taky záleží jak silný reflektor jsi koupil. 10w reflektory se kolem 200korun pohybují. Pokud to byl nějaký silnější 30 - 50w tak to bude krám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.