Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu najít vhodný reflektor do garáže

Od: charger® odpovědí: 15 změna:

Dobry den

pomohli byste mi najít jestli už jste to nekdo kupoval? Potřebuji tenhle reflektor

5000 k 30w. 50hz. Objednali jsme už ale to nebylo to stejne. Přišlo malinký a přesně takovéhle nemůžu nikde najít myslite ze byste mi pomohli? A kdybyste našli přesně stejný typ ale 50w tak nevadí . Prikladam foto které chci

velikost by měla byt přibližně plus minus délek 25 šířka 15

Nemůžu najít vhodný reflektor do garáže

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To není dobré řešení, je to nepříjemně ostré a neosvítí velký prostor, máme s těmito svítidly v provozu i špatné zkušenosti z hlediska životnosti.

hodnocení

1x

ledsviti.cz/...

třeba tady, ale vhodné na strop to moc není

hodnocení

Prave takové bych chtěl ale fotka je špatně . Prijde úplně jiný reflektor :( jiný vzhled

hodnocení

0x

Tím chceš garáž osvětlovat? To si myslím že není moc vhodné - je to bodové světlo které dělá velké stíny stíny.

kepler*
hodnocení

0x

Tenhle typ svítidla je vhodný na cílené osvětlení menší plochy, spíš před garáž. S výkonem 2x15W LED "žárovek" s rozptýleným světlem, bys měl světla jako ve Vegas. Pokud bys chtěl více světla na detaily, pořiď si čelovku. Je neuvěřitelné. jakou mají dnes svítivost.

hodnocení

To není pravda , nemáme velkou garáž a to světlo sviti krásne . Jen bychom potřebovali dat jeste dvě do zadu . Tohle je u ponku . Kdybyste to nekdo dokázal najít budu vděčný prosím

jirib
50W led...to bude světla jak na kolotoči.
Mám venku(!) na chalupě z jedné strany 30W a z druhé 20W...světla jak ve dne.

hodnocení

0x

25x17

odkaz ingjirimares *palec*

ledsviti.cz/...

hodnocení

To by šlo ale potřebuju aby to svítilo 5000k
dexolus*

Tak to světlo sundejte a dejte sem štítek.

hodnocení

5000 k. 30w 50Hz. Nemůžu nikde najít ale takovou velikost jen prcka malé

krtek*
hodnocení

0x

Tady takový reflektor LED jsem koupil našim do garáže a nainstaloval jsem ho přímo nad dveře...stál měl asi 200,- v OBI...nevím kde berete ty velký cifry...Jinak já si objednal z číny "Deformable light" asi za 200,- jedno světlo a to je panečku žár...

bohužel to mám zatím na stěně kde jsou původní světla s tou kulatou krycí hlavicí takže to pere do očí. Je to dělané primírně jako stropní světlo, aby to svítilo dolů..verze od 40W po 120W ;) stmívatelné

dexolus*

Takovej reflektor z OBI bude pěkně na hovno, a předpokládám že ti za pár měsíců odejde chip nebo trafo :) Aspoň ze zkušeností. Občas se vyplatí připlatit si za nějakou značku a nekoupit nejlevnější sráč. Taky záleží jak silný reflektor jsi koupil. 10w reflektory se kolem 200korun pohybují. Pokud to byl nějaký silnější 30 - 50w tak to bude krám :)

výtka
Upozornění od sys hejkal 17. 04. 2020 08:23:14
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick. Je vhodné to dodržovat!
krtek*

dexolus: byl to EMOS...a svítí už 2 roky docela dost...a v pohodě..je myslím 10 nebo 15W

Nemůžu najít vhodný reflektor do garáže #2
Nemůžu najít vhodný reflektor do garáže #3
Nemůžu najít vhodný reflektor do garáže #4
dexolus*

Emos není špatnej. Hlavně reklamace dost uznávaj ještě se nám v práci nestalo že by neprošel reklamací. Zatím všechny kusy prošli :) Většinou obi má nějaký činský krámy který brzo odejdou. Cenovka mě zmátla ale dva roky dozadu to sedí.. reflektor bude 10w emos 15w nemá :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]