Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kango nesbiji

Od: tomasotc odpovědí: 7 změna:

Prosim vas, nesetkal se nekdo s tim, ze kango - sbijeci kladivo - funguje, motor se toci, "jen" nesbiji (nebo malinkou silou)?

Takove kango uz mi rukama proslo, fungovalo az po zahrati, ale nebylo moje. Ted mam svuj scheppach ab 1600 a dela to same. Jak jede asi 5 min, tak priklep zacne fungovat. Po delsi prestavce v praci zase jen "vrci".

Po cem jit, co zkontrolovat, prosim?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Asi tl tak úplně normální není, ale v minulosti jsem měl půjčovnu nářadí a tak vim, že v návodu jak Bosch, Makita, Hilti je napsáno, že může trvat než začne správně fungovat do doby než dojde k ohřátí... Jinak plkud není nějaká větší opotřebení pneu. systému, tak to dělá nedostak maziva v pneu systému... Nesmí ho být hodně a ani málo a musí mít vhodnou viskozitu...
tomasotc
hodnocení

Zespod je "okynko" a bublina v nem neni, ale zkusim popatrat na netu po navodu, co rikaji k naplni. Diky za nasmerovani.

olinl

Souhlas s hiawata-ty výkonnější a novější bouradla se musí tak minutu, dvě zahřát, potom jedou naplno. Také mě to ze začátku překvapilo. Přimáznutí sekáče na špičce v SD upínání také pomohlo.

bery*
hodnocení

1x
Ja pred lety jedno takovy vrtaci kladivo zprovoznil po vytazeni z elekrooodpadu vymenou o-krouzku na pistu. Korunova zalezitost a zase to funguje. Byl to tusim Einhell, ale jinde to bude stejny. Jsou tam proti sobe v podstate dva pisty v trubce a stlacenim vzduchu mezi nima vznikaji ty "rany" . A kdyz to nema kompresi ..m

hodnocení

0x
Promaz poradne hlavu. Me to delalo taky a ten nastroj v hlave spatne chodil, nezasouval se nadoraz a sbijelo to polovicni silou nebo vubec.
tomasotc
hodnocení

Sekac jsem odmastil benzinem, nove namazal plastickym mazivem urcenym na sekace. Chodi volne, v nem chyba nebude...

nikdo*
hodnocení

0x

Jestli to má pneu system, tak to nejspíš netěsní. Je v háji, nebo jede na sucho. Vzhledem k tomu, že po zahřátí funguje, a během práce, když se zahřeje ještě více , přestane fungovat, tipuju, že jede na sucho a zadírá se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]