Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyvložkovani kominu

Od: rebela* odpovědí: 8 změna:
Dobry den. Můžete mi prosím napsat na kolik vás vyšlo vyvložkování kominu na starém domě a jak dlouho vám to dělali?Komín má osm metrů. Děkuji za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Flexi vložka 160mm, nějakých 7 metrů, děláno před 14 dny, stálo to nějakých 16 tisíc. Nemuselo se frézovat. Hotovo bylo asi za 2,5 hodiny.

hodnocení

2x
Osm metrů, frézování asi pět metrů, průměr 180.
Dělali to celý den, sakumprásk 26 tisíc.

hodnocení

0x
Otazka je na co to ma slouzit. Ja jsem udelal chybu s nerezovym kominem. Ten je dobry tak akorat na stare kotle. Kdybych mel vlozkovat znova tak to udelam z izostatu. Jinak dost podstatnou veci je jestli se musi frezovat. Ja mel dva kominy , jeden bez frezovani 180mm druhy frezovani 160m. Delka 9m kazdy, pouzil jsem i regulator tahu-dobra vec,. A platil jsem tusim necelych 60.

rebela*
hodnocení

Chci kotel Vidrus na dřevo a uhli. Můžete mi prosím napsat co je to ten izostat? Jaké to má výhody proti nerezu? A co je ten regulátor tahu.Moc děkuji .
U nerezu je problem, ze mu vadi nizke teploty spalina taky mu moc nechutnaji nektere slozky v uhli, treba sira. Takze kombinace eko kotle a nerezu je totalni havarka. Izostat je keramicka vlozka, ktera tyto podminky zvlada. U toho viadrusu by neměl byt problem. Bude mit pomerne vysokou teplotu v komine.
rebela*
hodnocení

Já tomu vůbec ale vůbec nerozumím. Myslíte ze se mám zeptat kominika co je lepší? A na kolik vyjde ten izostat?
Zde je nejaky popis.Nabidku nemam ale mohlo by to vyjit podobne jako nerez.
ciko-kominy.cz/...

formelak
hodnocení

0x

Dobrý den,

záleží na tom, jak na tom Váš komín je. Já měl problém ten, že v komíně byla zabetonovaná azbestová vložka. Celý komín tedy rozpárali, vložku vyndali, pak trochu vyfrézovali a dali vložku novou. Cena byla 40 000. Kdyby nebylo toho asbestu, stálo by to polovinu. Nechte si poradit od kominíka. On Vám udělá nabídku přesně na Váš komín.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]