Nejste přihlášen/a.
Dobry den. Můžete mi prosím napsat na kolik vás vyšlo vyvložkování kominu na starém domě a jak dlouho vám to dělali?Komín má osm metrů. Děkuji za odpověď.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Otazka je na co to ma slouzit. Ja jsem udelal chybu s nerezovym kominem. Ten je dobry tak akorat na stare kotle. Kdybych mel vlozkovat znova tak to udelam z izostatu. Jinak dost podstatnou veci je jestli se musi frezovat. Ja mel dva kominy , jeden bez frezovani 180mm druhy frezovani 160m. Delka 9m kazdy, pouzil jsem i regulator tahu-dobra vec,. A platil jsem tusim necelych 60.
rebela*
Chci kotel Vidrus na dřevo a uhli. Můžete mi prosím napsat co je to ten izostat? Jaké to má výhody proti nerezu? A co je ten regulátor tahu.Moc děkuji .
U nerezu je problem, ze mu vadi nizke teploty spalina taky mu moc nechutnaji nektere slozky v uhli, treba sira. Takze kombinace eko kotle a nerezu je totalni havarka. Izostat je keramicka vlozka, ktera tyto podminky zvlada. U toho viadrusu by neměl byt problem. Bude mit pomerne vysokou teplotu v komine.
rebela*
Já tomu vůbec ale vůbec nerozumím. Myslíte ze se mám zeptat kominika co je lepší? A na kolik vyjde ten izostat?
Zde je nejaky popis.Nabidku nemam ale mohlo by to vyjit podobne jako nerez.
ciko-kominy.cz/...
ciko-kominy.cz/...
formelak
0x
Dobrý den,
záleží na tom, jak na tom Váš komín je. Já měl problém ten, že v komíně byla zabetonovaná azbestová vložka. Celý komín tedy rozpárali, vložku vyndali, pak trochu vyfrézovali a dali vložku novou. Cena byla 40 000. Kdyby nebylo toho asbestu, stálo by to polovinu. Nechte si poradit od kominíka. On Vám udělá nabídku přesně na Váš komín.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]