Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat nové dveře-spíž

Od: lada1® odpovědí: 6 změna:

Kde by se sehnaly nové dveře do spíže-panelák?Rozměr 197x55x2 cm.Panty klasické jako na skřínku-hranaté ploché.Děkuji za tip.Staré viz foto:

Kde sehnat nové dveře-spíž
Kde sehnat nové dveře-spíž #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

3x

Já to zadal stolaři,chtěl jsem je třídílné. Kus lamina,ohranit,vykroužit otvory na moderní panty,platil jsem asi dva litry. Myslím,že by to uměli i třeba v obi,bau atd...

lidus*
hodnocení

0x

Zkusila bych Ikeu ebo samolepící tapetu. Stolař je drahý.

hodnocení

potřebuji nové ,jsou pokřivené.

Když nové, tak se zeptej v nejbližší truhlárně. Tam ti to udělají přesně na míru. Třeba z lamina. Klidně i na NK panty, jen se tam třeba bude muset malinko doladit rám, na který se šroubuje lůžko. Za tu malou úpravu to rozhodně stojí, tyhle králikářský panty se už na nábytek dávno nepoužívají.

hodnocení

0x

Jako hotový výrobek už neseženete. Dá se zhotovit z 18 mm tl.lamina, necháte ohranit ABS hranou, nebo si lamino hranu koupíte sám (5m balení) a zažehlíte žehličkou. Přebytek oříznete a zabrousíte. Na původní panty je třeba na desce vyříznout na hraně mělké lůžko. Nebo propilovat rašplí, dlátem a pak jemným pilníkem doladit. Pokud vám nebude vadit trochu odlišný povrch, můžete to udělat takto s jedním křídlem, v opačném případě i s tím horním, aby se sjednotilo. Nemusí být jen bílé ale i v dezénech dřeva např.

hodnocení

Děkuji všem za odpovědi*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]