Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce panel koupelny - dispozice

Od: none11 odpovědí: 8 změna:
Hezký den, prosím o případné rady k reko koupelny v paneláku. Podmínkou je zachovat dveře do pokoje a také do koupelny dostat jak sprchový kout tak vanu. Zatím máme náš jediný návrh, ale určitě zde někoho napadne možná lepší řešení. Předem moc díky za vaše podněty
pudorys.pdf 92.81 kB

Rekonstrukce panel koupelny - dispozice
Rekonstrukce panel koupelny - dispozice #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek*
hodnocení

0x

Jakej smysl pro Vás má mít dvoje dveře do koupelny? A do jakého pokoje ty dveře jsou?

none11
hodnocení

do koupelny jsou plánované jen jedny dveře a to soupací (zelená se posouvá do červené). Ty dveře doleva vedou do ložnice. Na tom nákresu dispozice je naznačeno červenou, že tam musí vzniknout takový výklenek buď se vstupem do koupleny směrem nahoru nebo doprava

krtek*

No tak v tom případě si myslím, že je to nereálné hlavně s těma posuvnýma dveřma, bo to není jak uchytit a spadlo by to...

hop®

@krtek: pouzdro na posuvné dveře lze běžně zakomponovat do příčky a ukotvit do podlahy a pomocí profilů do stropu...

none11
hodnocení

však to červené bude příčka s pouzdrem a zelené dveře se do ní budou zasouvat, je jasné že příčka musím být hlubší jak dveře

jirib
Pračku strčte do koupelny,dveře stačí obyčejné 70cm...vymýšlíte pravoúhlé ptákoviny.

berger*
hodnocení

0x

Nelíbí se mi,že sprcháč,který má nejnižší odpad,máte nejdále od stoupaček. Půjde to,ale bude strašně vysoko,schodek nevadí? Skládal bych to jinak,sprcháč přilepený ke stoupačce... Je fakt,že se mi nechce to měřit,tak nevím,jak by to vycházelo...

none11
hodnocení

to jsem měl také v plánu, ale jsou tam revizní dvířka tak tam asi přisadit sprcháč nepůjde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]