Nejste přihlášen/a.
Může mi, prosím někdo poradit, když je distributor čez a dodavatel innogy jak mám nahlásit samoodečet elektřiny, když nechci měnit dodavatele. Na jejich vebu mi to přijde jako nadlidský úkol, pokud nejsem zákazník. Děkuji.
Nyní v době koronaviru odečítači nechodí.
Nám oznamovali, že když nepošleme samoodečet, tak se udělá konečný stav průměrem.
Ale to se jednalo o plyn.
Pokud se jedná o samoodečet elektřiny, tak můžete nahlásit kamkoliv, oni si to předají. ČEZ + Innogy - viz formulář.
Napište číslo elektroměru.
Stavy - denní + noční.
Za jaké odběrné místo /adresa/.
A k jakému dni to je.
-----------------------------
Ideální je mít přístup on-line /registrace/ protože potom můžete si všechno kontrolovat, nahlašovat i měnit sama z pohodlí domova.
Co je to za slátaninu. Zákazník nejsi, tak co vlastně chceš? Každý dodavatel má svoje lidi, kteří v daném termínu odečet provádí.
podle mne pokud nejste registrována, je poslat e-mail s údaji o místě odběru a čísla elektroměru z faktury.a k tomu stav.
Tak jsemto nakonec zvládla. Samoodečet hotov, stačilo najít(a že to trvalo) ten správný odkaz . Všem díky.
Jde to i bez posílání e-mailu.Oni na to maj dokonce odkaz kde stačí fakt jen vyplnit stav a číslo měřidla. Jsem koukala. Ale chtělo to hledat.
Odečet dělají jakýmsi propočtem za předchozí období. Můžete dost prodělat.Už mám vyřešeno a posláno.Jde to i jinak.
je na to pamatováno v zákoně, ano mohou to udělat a dokonce vám naúčtovat až 70% na zimní sezonu. Proto se vyplatí posílat samoodečty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.