Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ERROR E 50 na elektrolux - co s tím

Od: miglena odpovědí: 6 změna:

dobrý den prosím o radu na pračce elektrolux se mi objevilo E 50 bohužel v chytré knížce od pračky jsem takový znak nevyčetla může mi někdo poradit předem Vám všem mocinky děkuji s pozdravem zoufalá mamina

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

0x

Tšžko říci. U Zanusi je v háji motor.

Zanussi pračky někdy může zobrazit kód chyby E50. Jak John Lewis pračky jsou v současné době také ze strany některých Zanussi John Lewis pračky můžete také zobrazit chybové E50.

Bohužel to není "správný" kód chyby a který není uveden v seznamech kód chyby. Je to součást chyby motoru chybového kódu skupiny a zřejmě zobrazí zákazníky, ale když vstoupí inženýr speciální diagnostický displej "správný" kód chyby se zobrazí dávat více informací.

Nicméně, tam jsou většinou jen dva chybových kódů začínajících E5, které jsou E51 a E52, které jsou "motoru triak nakrátko" a "žádný signál z motorového tachometrické generátor", resp.

Takže pokud máte E50 zobrazené na Zanussi nebo John Lewis pračka to vypadá, že problém s motorem. Nicméně, E51 "motoru triak nakrátko" by mohla být chyba na jednom z PC desek triaky, jak jsou obvykle na desky s plošnými spoji. To by mohlo mít foukané kvůli zkratu někde jinde (jako například motor) - Radil bych, že inženýr je nutný, pokud nevidíte nic zřejmé s motorem.

chlamak*

To je preklad z nejakeho translatoru? Priserny

doplněno 13.01.10 09:02:

e50 is a motor error code.check the motor brushes are ok and check the insulation on the motor as this will give you an e50 error code.could also be a faulty wiring loom to the motor or a faulty main control pcb

error 50 ja kod od motoru. Je potreba zkontrolovat uhliky na motoru, Kdyz budou vporadku je potreba zmerit izolacni stav motoru, protoze prave ten vam dava jiz zmineny error 50. Muze byt vadna kabelaz k motoru a nebo take deska plosnych spoju..

Urcite volejte servis jak Vam radi madla

madla*
hodnocení

0x

zavolejte si do nejbližšího servisu Electrolux electrolux.cz/...

miglena
hodnocení

0x

dobré ráno děkuji všem za odpověď,tak včera večer to nešlo dneska ráno než jsem šla do práce jsem to zkoušela znova zapnout E 50 zmizelo a normálně naskočil program na praní,který jsme zvolila.takže jsem z toho jelen ale servis každopádně volat budu a musím ještě podotknout že jsem čistila filtr a zřejmě se někde uvolnil protože mi pračka začala téct takže jsem filtr nasadila znova pračku postavila zkoušela zapnout a v tu chvíli mi tam právě naběhlo to E 50 tak si také myslím jestli to nebude tím že ta pračka měla nějaký problém a ted se nějak vystartovala přes noc odpočinula a jde to nevím ale servis pro jistotu volat budu ale jinak ještě jednou všem děkuji a kdyby měl ještě někdo nějaký nápad budu samozřejmě ráda s přáním hezkého dne Iveta

lidus*
hodnocení

0x

Pokud se mi něco podobného stane tak nezmatkuju a nevolám opraváře.nejdřív zkusím pračku odpojit ze sítě a znovu naprogramovat.

miglena

dobrý den děkuji za nápad ale to bylo to první co jsem udělala a dokonce jsem ji nechala stát tři hodiny ,aniž bych si ji všímala ale bohužel i po hodinách mi naskočilo E 50,až ráno to šlo normálně ,jak jsem psala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]