Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak dlouho mohu skladovat slepičí vajíčka z Penny?
Mám je ve vodárně kde je cca 5-7 stupňů...není tam světlo.
Dík za poznatky
Já to řeším mrazákem, část vajec mixnu a v plochých mističkách zamrazím, část nechám v lednici, a část po umytí zmrazím v celku.
Uffffffff.
Vubec nechápu proč v dnešní době kdy koupíte vlastně okamžitě čerstvé vejce doslova na "každém rohu" dělat tuto prapodivnou čunárnu,
Já si myslím, že klidně 3 týdny. Asi bude lepší k použití do vařeného nebo pečeného jídla. Jednou se kolegyně dostala k vecím, které nedokázala ihned zpracovat, tak je vyklepla, po dvou do skleniček od jogurtu a dala zmrazit. Pochvalovala si to. Když jeli smažit vaječinu, na sv.Ducha, měla vejce rozlepnuté ve sklenici.
Opravdu tři týdny v lednici vydrží, dokupujeme čerstvá na trzích, ted trhy nejsou, tak z marketu nám kupují děti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.