Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nafouknout míč?

Od: lilil odpovědí: 5 změna:

Jde vůbec nafouknout gumový míč pro děti, který se prodává v každém supermarketu? Jak se odstraní zátka v dírce míče a jakou tam dám jinou? Nebo to vůbec nejde?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

6x

Zátka není zátka,ale plochý ventil.Speciálí dutou jehlou se jakoby propíchne a míč se nafoukne.Po vyjmutí jehly se gumička zevnitř přitlačí na otvor tlakem vnitřního vzduchu a míč je nafouklý.

JABRAKA

kamaz007
hodnocení

1x

Takhle ta pumpička vypadá: sportobchod.cz/...

hodnocení

0x

Já si myslím, že míč nafouknete tak, že ventilek zploštíte. Když ho pustíte, on se zakulatía uzavře. 4 prsty drží zmáčknutý naplocho a fouká se. Pak se prsty pustí a vtlačí zátka. Nic se nepropichuje.

Pumúička je sice dobrá věc, ale zase jeden klunkr táhnout na dovolenou? Nedávno jsem takhle, zploštěím ventilku, nafukovala plavací kruh, na kterém jsem ležela, abych neměla dekubity.

hodnocení

0x

Pokud už doma nějakou tu pumpičku máte, stačí dokoupit toto.

vseprokola.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]