Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bourat nebo nebourat?

Od: moriss odpovědí: 14 změna:
Zdravim jelikoz bych chtel lednici ktera ma 60cm na sirku a toto ma 58,5 ma toto cenu bourat? kuchynska linka zde prozatim neni lino nove polozeno pronajimatel mi sdelil ja vam to nesbouram pokud ale chcete a neposkodite lino shodte to
Bourat nebo nebourat?
Bourat nebo nebourat? #2

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Koupil bych užší ledničku. A při zbourání bude chybět pruh lina na podlaze

Má ten výklenek vůbec hloubku? Nikde nevidím el. zásuvky.

kamaz007
hodnocení

1x

1. je pod těmi příčkami lino nebo když to strhnete, tak tam zůstanou "2 lajny" vyříznuté v linu?

2. pokud to má 58,5 tak se tam pěkně vejde vestavná lednice, dnes už jsou i celkem prostorné a téměř srovnatelné se samostatně stojícímí. Navíc se to bude dát pěkně zamaskovat jako skříňka, nicméně stejně byste musel nějak tahat elektřinu, koukám že tam vývoj není

3. nechte si od majitele podepsat, že se zbouráním souhlasí. Aby Vám to pak nechtěl naúčtovat až se budete stěhovat pryč...

hodnocení

1x

Proč tam nedat vestavnou lednici a dvířky ji sjednotit s vedle stojící linkou? Zásuvku máte hned vedle, stačí provrtat tu přepážku. Teda pokud tam jsou rozumně udělané jističe a jejsou ty tři dvojzásuvky na jednom drátě.

hodnocení

0x

Neuvádíte, o jaký dům jde. Přes okno by to nešlo?

hodnocení

0x
58,5 cm má průchod nebo ta vyzděná opičárna?

moriss
hodnocení

Moje chyba omlouvam se byt 3 patro ze 4 a lino se muze dodelat ano pekne to nebude ale bude tam lednicka a linka moc to videt nepujde

hodnocení

0x

Když to majiteli nevadí a vám se do toho chce, tak není co řešit. To už bych boural a nikoho dalšího se neptal.

moriss
hodnocení

A kdybych to nekomu zadal? s tim ze lino nalepit treba i nejaky zbytek at sedi barva aspon jaka by byla priblizna cena? kdyby se nekomu chtelo je to 20km od ostravy :-D

Lino tak aby tam trochu sedělo bude dost problém .

Pokud seženete stejný dekor lina, tak se to dá vyříznout tak, že při troše fortelu to bude vidět minimálně. Fortel a trpělivost. Něco podobného jsem řešil a když na to neupozorním, tak si zběžně nikdo nevšimne.

olinl

Souhlas s ferax-tu opičárnu zbourat a lino dolepit. Ty příčky zabírají spoustu místa už v tak malém místě a upřímně netuším, jakou to oddělené místo má mít vůbec funkci. Tipuji, že jsou příčky z Ytongu, to bude rychlé..

mak*
hodnocení

0x

Radit těžko, ale chtěl bych vidět toho kreténa, co to takhle udělal. 58,5cm není ani průchod, podle mě je chyba, že to vůbec takhle někdo zkolaudoval. Je to odobná blbost, jako mít strop 160cm. Takže možná by mohla být cesta požadovat po majiteli dodržení stavebních norem.

berger*

Mak,to vypadá na garsonku,docela dost jsem jich už rekonstruoval. Toto je "rekonstrukce" pro nájemníka,ať to hezky vypadá a je to levně. O tom,že by proběhla kolaudace,silně pochybuji. S kreténem ovšem souhlasím. Pro tazatele,jen můj názor - pokud to zboříte,lino opravit půjde,podlaháři,když to umí,jsou kouzelníci. Jenže narušíte omítky a to už tak snadno nepůjde. Aspoň já to neumím,aby to nebylo poznat. Takže přeomítání stropu a minimálně jedné stěny,aby to nějak vypadalo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]