Nejste přihlášen/a.
1. je pod těmi příčkami lino nebo když to strhnete, tak tam zůstanou "2 lajny" vyříznuté v linu?
2. pokud to má 58,5 tak se tam pěkně vejde vestavná lednice, dnes už jsou i celkem prostorné a téměř srovnatelné se samostatně stojícímí. Navíc se to bude dát pěkně zamaskovat jako skříňka, nicméně stejně byste musel nějak tahat elektřinu, koukám že tam vývoj není
3. nechte si od majitele podepsat, že se zbouráním souhlasí. Aby Vám to pak nechtěl naúčtovat až se budete stěhovat pryč...
Když to majiteli nevadí a vám se do toho chce, tak není co řešit. To už bych boural a nikoho dalšího se neptal.
Pokud seženete stejný dekor lina, tak se to dá vyříznout tak, že při troše fortelu to bude vidět minimálně. Fortel a trpělivost. Něco podobného jsem řešil a když na to neupozorním, tak si zběžně nikdo nevšimne.
Radit těžko, ale chtěl bych vidět toho kreténa, co to takhle udělal. 58,5cm není ani průchod, podle mě je chyba, že to vůbec takhle někdo zkolaudoval. Je to odobná blbost, jako mít strop 160cm. Takže možná by mohla být cesta požadovat po majiteli dodržení stavebních norem.
Mak,to vypadá na garsonku,docela dost jsem jich už rekonstruoval. Toto je "rekonstrukce" pro nájemníka,ať to hezky vypadá a je to levně. O tom,že by proběhla kolaudace,silně pochybuji. S kreténem ovšem souhlasím. Pro tazatele,jen můj názor - pokud to zboříte,lino opravit půjde,podlaháři,když to umí,jsou kouzelníci. Jenže narušíte omítky a to už tak snadno nepůjde. Aspoň já to neumím,aby to nebylo poznat. Takže přeomítání stropu a minimálně jedné stěny,aby to nějak vypadalo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.