Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach lepidla u odpadního potrubí

Od: vitecek® odpovědí: 13 změna:

Zdravim. Zjistil jsem, že mi pekelně smrdí lepidlo u odpadního potrubí (možná i v kuchyni). Mám pučenej byt.

To lepidlo je bílé, doslova průhledné, našel jsem pod vanou (je tam prostor) i takové jako bublinky toho lepidla. Může mě někdo zasvětit, o jaké lepidlo jde, abych se mu příště vyhnul?

Díky. V

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Tak bílé nebo průhledné?
Lepidlo na novodur, které se na lepení odpadů používalo, smrdí jen chvíli (maximálně několika hodin), než z něj vyprchá rozpouštělo. Bublinky občas při lepení dělá a je průsvitné.
Ale možná to nějaký "kutil domácí" slepil něčím jiným.
Foťák třeba v mobilu asi nemáte, že?

vitezslavh
Vypada to takhle, pruhledne dovnitr tu bubliny..
Muzu to vyfotit i na potrubi
Zápach lepidla u odpadního potrubí
Zápach lepidla u odpadního potrubí #2

hodnocení

0x

Tak ještě detail potrubí a jestli je to tvrdé, nebo spíš houževnaté?

Spíš to vypadá jako pozůstatek polyuretanového lepidla z osazení vany, ne z lepení potrubí.

hodnocení

Zasilam. Tvrdost nezjistim, je to od vcera v kosi.

Zápach lepidla u odpadního potrubí #3

mak*
hodnocení

0x

To už je několikátý problém se zápachem, který tu řešíte. Pamatuji si, že jste řešil zápach z odvětrávacího potrubí, pak lepidlo zakončovací lišty linolea... podle mě stále střílíte vedle a zápach bude pocházet z něčeho úplně jiného.

pán má pod gaučem mrtvolu :)

hodnocení

Tak mi tak nejak doslo, ze problem bude i v tomto..

Na fotce, jak to vypada pod trubkou, pak z vedlejsi mistnosti-zde bych se rad zeptal, o co jde - ta elektrina..

Ty kusy pod trubkou ji drzi, nebo je muzu odendat - smrdi to taky mi prijde - zvlast tim, jak je v koupelne vlhko a byt to nq te druhe fotce neni moc poznat, je tim zahazena cela zem - i tam, kde by to bejt nemuselo, tudiz z toho mam tak dojem, ze to nekdo chtel uklidit.

U tech spinacu se ptam i, kdybych tam hrabal, jestli mam vypinat elektrinu, nebo to je spojeno s domem, tedy na to jistic v byte nema vliv. Nevim, neznam

Zápach lepidla u odpadního potrubí #4
Zápach lepidla u odpadního potrubí #5
Zápach lepidla u odpadního potrubí #6
berger*

Ty krabičky - první zleva zřejmě bude pod napětím,i když doma shodíte jističe,bude to odsávání. Ty další dvě po shození budou asi bez šťávy. Zdůrazňuji - je to jen domněnka,pokud se v tom budete hrabat,vždy to změřte...

hop®

@berger: Na 99 % máš pravdu ! *palec*

hodnocení

Hele, tu maltu, kdyz je zatvrdla, muzu nejak zvlhcit?
hodnocení

Abych jí dostal z podlahy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]