Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Zjistil jsem, že mi pekelně smrdí lepidlo u odpadního potrubí (možná i v kuchyni). Mám pučenej byt.
To lepidlo je bílé, doslova průhledné, našel jsem pod vanou (je tam prostor) i takové jako bublinky toho lepidla. Může mě někdo zasvětit, o jaké lepidlo jde, abych se mu příště vyhnul?
Díky. V
Tak bílé nebo průhledné?
Lepidlo na novodur, které se na lepení odpadů používalo, smrdí jen chvíli (maximálně několika hodin), než z něj vyprchá rozpouštělo. Bublinky občas při lepení dělá a je průsvitné.
Ale možná to nějaký "kutil domácí" slepil něčím jiným.
Foťák třeba v mobilu asi nemáte, že?
Tak mi tak nejak doslo, ze problem bude i v tomto..
Na fotce, jak to vypada pod trubkou, pak z vedlejsi mistnosti-zde bych se rad zeptal, o co jde - ta elektrina..
Ty kusy pod trubkou ji drzi, nebo je muzu odendat - smrdi to taky mi prijde - zvlast tim, jak je v koupelne vlhko a byt to nq te druhe fotce neni moc poznat, je tim zahazena cela zem - i tam, kde by to bejt nemuselo, tudiz z toho mam tak dojem, ze to nekdo chtel uklidit.
U tech spinacu se ptam i, kdybych tam hrabal, jestli mam vypinat elektrinu, nebo to je spojeno s domem, tedy na to jistic v byte nema vliv. Nevim, neznam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.