Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Toto se tu už řešilo nesčetněkrát. Nastíním tedy konkrétně mou situaci. Bydlíme v panelovém domě. Nad nás se nastěhovala sousedka s velmi, na nás, nezvyklými způsoby. Každý svůj úklid vysávání, zametání, uklízení po obědě, vše co potřebuje vyhodit, máme naházené na našich oknech. Na okně máme nalepené drobky, chuchvalce vlasů, chlupů, prach, dorbky z pečiva, prostě všechno, co potřebuje uklidit vyhodí z okna. Napsali jsme jí lísteček, jestli by si mohla tento svůj bordel uklidit do koše a neházet to z okna. Byli jsme tak doskrétní, že jsme to předali jen jí, aby to nemusel číst celý panělák, jak to dělá většina třeba na nástěnku nebo vchodové dveře. Lístek četla i její sousedka, se kterou si samozřejmě notuje, protože spolu nemusí nic řešit a nechápavě si opět notovali, co to jako je. Jasně si někdo zase vymýšlí. Sousedka je uražená, už nějakou dobu nás všude pomlouvá, protože jí nelezu do zadku jako ona každému a bouchám na ní ve 3 ráno, když příjde na šrot z hospody a ještě dobrou hodinu dělá totální rambajs. Měla jsem na videu její plácání hardama a povlečením nám do oken ( nebude si přece ten bordel házet doma) . Bohužel se soubory pokazily a nejdou přehrát, ani opravit. A jelikož je opět dotčená, že jsme si dovolili mít něco proti, v její zálibě pokračuje. Zřejmě jsme podle ní uplně blbý, když nám to tam vysype zrovna, když nás vidí odcházet. Sousedi, se kterými jsme o tom mluvili na nás znechuceně koukali, jak hnusné to je. A jsou s ní zadobře! Dál bychom napsali tedy ne soukromě ale veřejně dolů na vchod velmi čitelně jméno a opět to samé, aby teda všichni věděli, že to je čuně. A když ani to nezabere tak co? Nebudeme jí dělat naschvály, nejsme prasata. Máme jako idioti napsat jejímu pronajímateli, a seznámit ho se všemi problémy, které nám dělá? Nebo mám zajít za správcovou, která s tím těžko něco udělá, protože jí tu má každý na háku? Je to opravdu nechutné, když otevřete okno, nebo větračkou vám do postele a do jídla napadá její hnus! Budu jako blbec chodit do práce a platit hypotéku na byt, aby si nájemník z jiného bytu dělal co chce?
Začněte u pronajímatele, předložte důkazy a nenechte se odbýt. Ohledně rušení nočního klidu volejte policii. Oboje klidně opakovaně.
Problém je ten, že na všechny dělá ťuťu jak je hodná a na nás tu pak každý křivě kouká, protože pomlouvá. Je to panelák o menším počtu bytů než třeba v hlavním městě šíleně patrový věžák. podle mě je ubohý, stěžovat si jak malý dítě, vypadat jako bonzáček, ale jinak to asi nepujde. Nejsem první, kdo jí něco takového vytknul a světe div se, svedla to na mě a tvrdí, že nic takového nedělá. My zase nekouříme, aby jsme házeli nedopalky, ale to je asi každému jedno. Je to už opravdu otravné pořád řešit něc!
To už mi radilo hodně lidí, protože jsem to psala s těmi naschvály, ale bohužel na to nemám povahu, nejsem takto vychovaná, abych se chovala jako čuně i když mě to druhý dělá. A zase kakat na hlavu si taky nenechám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.