Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NA kolik otáček perete rifle?

Od: ja85 odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

máme pračku LG F72J8HS2W na kterou jdou stáhnout přes wifi další prací programy. Jen tak pro srandu jsem si táhnul prací program "džíny" a překvapilo mě, že ten program nastavil pračku na 1200 otáček při 20 stupních..

Mám za to, že džíny se perou při nízkých otáčkách...

Na kolik otáček perete rifle?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Při 1200 otáčkách nic nevyperete.

hodnocení

1x

Na 1200 ot je prádlo všechno zmačkané, na 400 je mokré, takže džíny na 600-800 ot je optimální.

fugass*
hodnocení

0x
Naše BEKO má džíny 40° a 1200ot.
fugass*
Těch 1200ot.je odstřeďování. Pere to na stejné otáčky jako jiné prádlo, jen počet a frekvence otáček se mění.

anazuz
hodnocení

0x

U nás se perou na 1 000 otáček při 40 nebo 30 °C a máme Bosch.

hodnocení

0x

40°C a 1200 otáček, stejně jako všechno ostatní běžné oblečení *smich* pračka Bosch

doplněno 05.04.20 19:58:

bavíme se samozřejmě o odstřeďování, na kolik otáček probíhá praní netuším, ale pomalý to je dost *smich*

hodnocení

0x

20 nebo 30 nevypere nic. maximálně to zavoní jednou nošené prádlo. mimo to takové programy zasírají pračku nerozpuštěnými zbytky prášku a špíny.

Používám 40, 50,60 a otáčky 800 nebo 1000 dle toho, zda je to deka a je potřeba dostat vodu ven a nebo záclona, které stačí i 200 otáček.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]