Nejste přihlášen/a.
Omlouvám se,že kladu snad tisící otázku,kde je ZDE tisící odpověd.Jedná se o jiné řešení,jestli je možné. Vzhledem k rodinným vztahum se to řeší ohřevem vody jinde a NECHCE se přistoupit na klasiku,čili zavřít přívod vody,zavřít přívod elekřiny,vypustit z bojleru Tatramat horkou vodu,vyndat dolní přírubu a 6let starý nános,co ucpává teplou vodu odstranit. Jestli je možné alespon na nějaký čas to vyřešit čistěji,aby polovička nešílela,tedy zakoupit kompresor,zavřít hl.uzávěr vody,hadici kompresoru nasrčit na sprchu hadici teplá voda a profouknout teplé potrubí až k nánosum v bojleru,která vybublají nahoru a trubku na chvíli vyčistí. Je naděje na uspěch? Díky předem za zkušenou odpověd.
Nikoliv,dovolil jsem si tu odvahu a odšrouboval matici přímo u bojleru teplá a tam to právě teče málo, Čili je tam díky tvrdé vodě vrstva svinstva. Mám od roku 1994 čvrtý bojler,vždy odešel korozí ve sváru. Kdybych bydlel v jiných prostorách,bojler bych rozebral,provedl tlakem pátrání a ve švu vyvařil,provedl tlakovou zkoušku a znovu zapasoval..
To kolečko je ventil na teplou vodu,který proběžně,aby nezarostl,tak zavírám občas na doraz,pak otevřu na doraz a vrátím o pul otáčky zpět,abych ho neutrhl,kdyby zarostl na dorazu v rezu. Jak mám postupovat s tím redukčním ventílem? Pootočím s ním a do potrubí odtéká voda, což se děje při ohřevu bojleru,abych nevylít do povětří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.