Pěkný den všem a těm, co mi poradí tak ještě hezčí. Mám plastový bazén dodany firmou Albion, dnes Albixon. Na dně zřejmě degraduje plast a loupe se vrchní vrstva. Po 13 letech asi běžné. Nelíbí se mi to a rád bych to dno buď natřel nějakou barvou nebo dál fólií. A otázka Je možné tento plast (dno), předpokládám, že je to polypropylen, něčím natřít? Pokud ani jednoho prosím o tipy. Pokud ne, dá se na dno položit / přilepit nějaká náhradní fólie?
Vím,že je možno do bazénu vložit fólii,která vyplní celý prostor,tedy i stěny. K původnímu polypropylenu se přivaří, takže není na volno,jako např.u Mountfieldu. Měla by to provádět nějaká firma z Přerova,ale kontakt nemám. Jelikož fólie není univerzální velikosti ale podle rozměru bazénu a protože se navařuje,možná by nebyl problém pouze s fólií na dno. Je to neoverena informace,kterou jsem dostal před asi 4 lety,kdy jsem řešil pomalý únik vody z bazénu a ta fólie mohla být řešením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.