Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poprosil bych o radu.Chci kamarádovi udelat plovoucí podlahu ( uz jsem to delal,takže nepotřebuji radu,jak na to).Budeme dělat obyvací pokoj + ložnice + malá chodbučka.Chtěl jsem to udělat v kuse,bez přechodových lišt.Kamarád mi tvrdí,že mu někde někdo poradil v obchodě s podlahama.Že se to nesmí udělat v kuse.Že musím mezi každým pokojem udělat přechodovou lištu ( spáru ) ,kvůli dilataci.Je to opravdu nutné?Pokoje maji 4 x 5 m a druhy 4 x 4 m + malinká předsíňka.Předem děkuji za odpověď
1x
Ve vašem případě je podstatné, jaká je přesně dispozice prostoru, protože pokud by např. byly místnosti naproti sobě a ještě mezi předsíň, tak je to jiná situace, než kdyby byly místnosti vedle sebe a jen spojeny chodbou.
Takže po diskuzi,změna.Jedná se jen o ty dva pokoje.Prostě pokoje spojené dveřmi.A ten manuál,pasport,po jaké deélce musí být dilat.spára.To najdu kde? To mi musí "ukázat" prodejce,nebo to najdu na samotném balení?
Prodavač Vám radí na jistotu, ale běžně se to propojení bez spáry dělá. Chce se to jen držet nějakých pravidel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.