Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
výměňujeme kombi wc za závěsný klozet a ráda bych pochopila celý systém a zjistila, co vše bude potřeba.
Mísu máme vybranou a teď potřebuji vybrat zbytek. WC nám budou zavěšovat přímo do nosné zdi z cihel. Mám vybrat zvlášť nosný systém a splachovací nádržku? Nebo mohu vybrat nádržku, tlačítka a to pak pošlu instalatérovi, který si musí dohledat odpovídající konstrukci? A co vlastně vybírat? WC je vedle ložnice, proto bychom rádi něco nehlučného, co nejvíce ekologického a já bych ráda ještě jednu specialitku - možnost vhazovat tabletky do nádrže.
Díky moc za objasnění!
Přijde mi,že na to jdete opačně - podle mísy kupujete zbytek,ale budiž. Kupte modul s nádržkou podle možnosti ukotvení - jde kotvit do zadní stěny anebo do bočních stěn. Systém doporučuji geberit anebo alcaplast. Dále je možnost instalace odsávání zápachu přímo z mísy,geberit to umí,alcaplast nevím. Podle výrobce vyberete tlačítka,podle mísy prkénko. To prkénko - soft close a easy demont. K těm tabletám do nádržky - nedoporučuji,občas dělají neplechu...
Známý instalatér doporučuje Geberit, že jsou k dispozici dlouho náhr. díly- i přes deset let. Ty čistící a "vonící" tablety do nádobky-tedy ty "méně" kvalitní občas způsobí netěsnost a tím protékání vody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.